miércoles, 16 de abril de 2008

"V" TORNARÀ...PERO ARA EN CINE

"V", la mítica sèrie de ciència-ficció dels 80, donarà el bot al cine amb, almenys, tres pel·lícules. Estes són les intencions de Kenneth Johnson, creador de la història original i director de la sèrie de televisió i del seu futur remake per a la gran pantalla, que vol convertir les aventures de la despietada Diana i el seu exèrcit de fardatxos alienígenes 'fagocita-humanos' en tota una franquícia cinematogràfica.

"Des que posseïsc els drets per a realitzar una pel·lícula de 'V' treballem per a fer un remake en cine de la minisèrie original i estic molt content perquè tindré l'oportunitat de dirigir-la", va assenyalar Johnson en una entrevista al portal 'The Deadbolt' arreplegada per Otr/press, en la que també va subratllar que els avanços tècnics actuals li permetran portar a cine la història de 'V' "d'una forma que llavors (la sèrie es va emetre entre entre 1983 i 1985) era impossible". ´

Una trilogia de "V"

A més, Johnson no va ocultar que la seua intenció no és una altra que convertir 'V' en tota una saga cinematogràfica i que després de la versió per a la gran pantalla de la sèrie original hi haurà almenys dos seqüeles. Altres dos pel·lícules que estaran basades en la novel·la que donava continuació a la història 'V: Segunda Generación', que reprén els fets 20 anys després i que, posteriorment, també podria emportar-se a la xicoteta pantalla.

"Espere que nosaltres siguem capaços de fer dos pel·lícules, perquè hi ha segurament prou material en la novel·la per a garantir dos seqüeles separades. Este és ara mateix el meu objectiu i és el que farem", va sentenciar el director. Amb el seu bot a la gran pantalla 'V' es suma així a altres mítiques sèries dels huitanta com 'El coche fantástico' o 'El equipo A' de les que Hollywood també prepara la seua versió cinematogràfica.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele