martes, 15 de abril de 2008

WARRICK ABANDONA "CSI:LAS VEGAS"

Gary Dourdan, l'actor que ha interpretat a Warrick Brown des del començament de “CSI: Las Vegas”, abandonará la reeixida sèrie de forenses al final de l'octava temporada que s'emet actualment en EE.UU.

La publicació americana no especifica la data concreta del seu abandó encara que recorda que el contracte de Dourdan amb “CSI” expira el pròxim mes, per la qual cosa s'espera que la seua despedida es produïsca en l'últim episodi de l'octava temporada, que veurà la llum el 15 de maig.

Segona baixa en “CSI” durant esta temporada

La marxa de l'agent Warrick Brown se suma al recent abandó de Sara Sidle (Jorja Fox), que es va despedir de la sèrie al novembre, durant l'emissió en EE.UU. De l'octava temporada.

Els productors de “CSI” ja estan buscant com a relleu per a Warrick a un agent jove, pròxim a la trentena i cridat Ray Sontoro, "guapo, intel·ligent i atlètic", que es mudarà de Henderson a Las Vegas per a incorporar-se a l'equip de Grissom.

Grissom continua una temporada més amb contracte milionari

Almenys, “CSI” té garantida la continuïtat de William Petersen (Grissom), que va renovar recentment el seu contracte per una temporada més, engreixant el seu caché fins als 600.000 dòlars per capítol.

Telecinco oferix la sèptima entrega amb excel·lent audiència

"CSI: Las Vegas" atorga excel·lents registres d'audiència a Telecinco en l'emissió de la seua sèptima temporada, en el prime estafe del dilluns, amb més de 5 milions de fidels i quotes de pantalla que ronden el 27% de share.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele