miércoles, 30 de abril de 2008

EMMA SUAREZ EN UNA NOVA SERIE DE ANTENA 3

Antena 3 prepara una nova sèrie de ficció que té com a nom provisional "Cazadores de hombres", i que estarà protagonitzada per l'actriu Emma Suárez.

El thriller, produït per Ficción TV ("El Síndrome de Ulises"), es troba actualment en fase d'escriptura de guions i elecció del càsting. "Cazadores de hombres" narrarà el treball d'un equip de detectius que té com a missió perseguir els delinqüents i assassins més buscats.

Després d'un temps allunyada de la televisió, on només ha aparegut en sèries com "Hospital Central" o "Cuénteme cómo pasó", Suárez encarnarà en este nou projecte a Ana, cap d'un cos d'elit de la policia.
El seu personatge estarà marcat pel seu passat, l'assassinat dels seus pares i filla per un criminal a qui encara no s'ha detingut.

Torna a Antena 3 després de la fallida “El Pantano”

L'última vegada que Emma Suárez va protagonitzar una sèrie en televisió va ser "El Pantano", sèrie en què també intervenien Natalia Verbeke ("El otro lado de la cama") i Antonio Valero, els que encapçalaven un repartiment format per 17 actors entre els que també es trobaven Carmen Morales, Jordi Bosch i Gloria Muñoz.

Esta ficció, que va ser retirada de la graella degut als seus discretes dades d'audiència, retratava la vida d'un grup de personatges en un poble que s'enfrontava a una situació anòmala i perillosa. Una trama de misteri que aportava a la sèrie arguments de tensió i intriga.

La història, rodada en El Escorial (Madrid), començaba amb l'arribada de Inés, una jove metge d'uns 30 anys d'edat, a "El Pantano", poble on viu la seua germana Claudia, que ha muntat un restaurant amb la seua família -el seu marit i els seus dos fills.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele