martes, 22 de abril de 2008

RES SERA IGUAL EN "SUPERMODELO 2008"·

Cuatro posa en marxa un nou i renovat 'Supermodelo 2008'. En l'edició d'enguany res serà igual: noves regles, nous escenaris i nous protagonistes són els artífexs d'esta renovació. El programa que ha desvelat els secrets de la passarel·la s'ha reinventat i ha obert l'edició 2008 a hòmens i dones.

La renovació arriba també al disseny de producció del programa: esta vegada, un luxós transatlàntic que solcarà els principals ports del Mediterrani acollirà les primeres emissions del programa.

Diari de bord

Un llarg i complex procés de càsting realitzat per tota Espanya ha donat com resultat que més de 30 aspirants a top model (xiques i xics) compartisquen un creuer pel Mediterrani en un luxós transatlàntic en què tindrà lloc l'última fase de la selecció. Només este grup triats entre més de 2.300 pujaran per la passarel·la del barco per a participar en el programa. En eixe moment comença un autèntic 'Diario de a bordo' que tindrà la seua correspondència televisiva en els resums que Cuatro emetrà de dilluns a divendres en horari de sobretaula.

Durant unes quantes setmanes, els espectadors podran conéixer els aspirants d'esta nova edició de Supermodelo. La seua personalitat, les seues aptituds i les seues qualitats, sense deixar al marge el seu aspecte físic, els obriran les portes com a alumnes del Centre de Formació, lloc en què comença l'autèntic desafiament: convertir-se en top models. No tots els que realitzen este training marítim aconseguiran la seua plaça en Supermodelo 2008. Contínues sorpreses, que variaran la decisió final a l'hora de seleccionar els candidats definitius, esguitaran la travessia.

No obstant això, la verdadera disciplina es deixarà per al Centre de Formació. Els aspirants donaran els seus primers passos en fotografia de la mà de Emmanuel Rouzic, qui participa en el reality per tercera vegada consecutiva. Marie-Ange Schmitt-Lebreton, directora del Centre i Professora de Passarel·la, els conduirà en els seus primera desfilada per la coberta del barco, i Jousi, professor d'estilisme, els endinsarà en els secrets del protocol.

El creuer, a més, serà un altre dels protagonistes del programa. Els espectadors de Cuatro podran colar-se, junt amb els concursants del programa, en els ports més espectaculars del Mediterrani: Palma de Mallorca, Tunis, La Valeta (Malta), i Palerm, Roma i Savona, a Itàlia, seran les ciutats que rebran als futurs supermodels espanyols.


Zeppelin TV s'encarrega novament de la producció del programa, amb la col·laboració de Elite Model Management, una de les agències més importants del món i des de la que van botar a la fama models com Cindy Crawford, Linda Evangelista, Giselle Bündchen, Eugenia Silva, Inés Sastre, Esther Cañadas o Nieves Álvarez.

Eloísa González, presentadora

Eloísa González serà la nova presentadora de 'Supermodelo 2008'. Eloísa González naix a Canàries, en Santa Cruz de Tenerife, en 1980. Té 27 anys i porta en el món de la televisió des del 2001. Ha presentat diversos programes, primer en televisions locals, després en Televisió Espanyola (durant tres anys) i els últims quatre anys en la Televisió Canària. En esta cadena, ha presentat un magazín de vesprada i també és la conductora del programa més vist de la televisió Canària en els últims anys (En Clave de Ja). D'altra banda, és imatge de Vitalínea (Danone) per a Canàries, junt amb Ariadne Artiles, des de l'any 2007.

El jurat i professors

Esta nova edició de 'Supermodelo 2008' serà tan exigent com les anteriors i comptarà amb els millors professionals de la passarel·la. Fiona Ferrer Leoni, directora de Elite Model Look España, coordinadora de moda de Supermodelo 2008; Emmanuel Rouzic, encarregat de les fotos oficial de Supermodelo per tercera vegada consecutiva; Marie-Ange Schmitt, professora de passarel·la i coreògrafa habitual dels salons de moda més importants de Barcelona, i l'estilista internacional Jousi triaran durant la travessia en el barco als participants de Supermodel 2008.

2.300 candidats

Entre març i abril, un equip de Zeppelin TV va recórrer les principals ciutats espanyoles per a descobrir als futurs concursants del programa. 2.300 xiques i xics es van presentar a estos càstings; d'ells, 265 van ser seleccionats per a una fase posterior que va tindre lloc a Madrid. En eixa preselecció es van triar a 50 aspirants que van viatjar a Barcelona per a ser sotmesos a diferents proves davall l'atenta mirada del jurat, format per Fiona Ferrer Leoni, Directora de Elite Model Look España, Marie-Angie Schimtt, directora del Centre, Jousi, professor d'estilisme i Emmanuel Rouzic, professor de fotografia.

El càsting de Supermodelo 2008 va tindre una gran acollida a Madrid, ciutat en què es van presentar 653 aspirants. Barcelona, amb 374, Màlaga, amb 477 i València, amb 398, van ser les altres ciutats seduïdes pel fenomen Supermodel.

Canal 24 Hores des del dimarts

A partir del pròxim 29 d'abril, Digital+ i altres operadors de tv llançaran el canal 'Supermodelo 2008'. Els espectadors podran seguir minut a minut els càstings, la vida dels concursants en el barco i l'emoció del creuer en un transatlàntic de luxe.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele