viernes, 11 de abril de 2008

A "LAS GAFAS DE ANGELINO" LI QUEDEN ELS DIES CONTATS

'Las gafas de Angelino' prepara la seua retirada de la sobretaula de Telecinco. Encara que la cadena encara ha mantingut en antena el programa durant esta setmana, la veritat és que Telecinco ja hi ha encarregat a Zebra Producciones un nou format per a la sobretaula.

L'emissora ni tan sols ha esperat a observar l'evolució del programa en la seua segona setmana, descontenta no sols amb les audiències, sinó també amb el propi format i el joven Angelino.

Telecinco estudia ara mantindre 'Las gafas de Angelino' fins que el nou programa estiga preparat o bé suprimir-lo directament i col·locar el resum de 'Operación triunfo' en la sobretaula. La cadena prendrà una decisió en les pròximes hores, encara que la primera opció és la que sona amb més força.

No obstant això, encara que el programa de Alcayde no passa del 15,1% de mitja, el resum de 'OT' va abaixar este dijous a un pobre 16,3%.

La productora de 'Lalola'

Casualidad o no, la veritat és que Telecinco ha encomanat les seues noves sobretaules a Zebra Producciones, una productora els treballs de la qual s'havien vist fins ara majoritàriament en les autonòmiques ('Con 2 de azucar', 'Capital', 'El gusto es mío', 'Alcalá Club') a excepció de 'Empieza el espectáculo' i 'Mucho viaje' (TVE).

Però Zebra és també l'encarregada de 'Lalola', el nou serial que Antena 3 adaptarà pròximament, i que s'emetrà a les vesprades, en un horari encara per definir.

Amb este encàrrec, Telecinco aposta per una nova productora, i descarta repetir franja amb les seues productores de confiança: La Fábrica de la Tele ('Aquí hay tomate' i 'Las gafas de Angelino') o Mandarina ('Está pasando').

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele