jueves, 17 de abril de 2008

PAULA VAZQUEZ CANDIDATA A PRESENTAR "PEKIN EXPRESS"

Paula Vázquez se perfila com la principal candidata que remena Quatre per a conduir "Pekín Express", el nou reality d'aventura que portarà a deu participants a recórrer deu mil kilòmetres que separen París de Pequín, passant per països com Rússia, Sibèria o Mongòlia.

En este sentit, la presentadora gallega té una dilatada experiència a viatjar a llocs poc comuns després del seu pas per "La Isla/Selva de los famosos" en Antena 3, junt amb la seua continuació "Aventura en África".

Abans, el diumenge 27 d'abril, Paula Vázquez debe concloure el seu treball en les gales de "Fama ¡a bailar!" per a, just després, fer-se càrrec de la versió infantil del concurs de ball, "Fama school", que constarà de quatre especials.

Es busquen persones disposades a "realitzar el viatge de la seua vida

Com ja vam informar el passat 10 de març, Cuatro ha emprés la busca de persones disposades a "realitzar el viatge de la seua vida i formar part d'una aventura que es convertirà en una experiència inoblidable". És a dir, per a participar en este reality que hi ha estrenat ja a França, Alemanya, Bèlgica i Holanda.

La producció de la versió espanyola, que probablement no s'estrenarà fins a setembre, va a càrrec de Boomerang ("Física o Química", "El juego de tu vida"), que també firma per a la cadena de Sogecable otros espais com "Sóc el que com".

La cadena francesa M6 prepara en estos moments la tercera edició de "Pequín Express" després de la seua bona acollida. A Bèlgica i Holanda, ja està en marxa la quinta. Suècia, Noruega i Dinamarca l'estrenaran la pròxima temporada, informa Cuatro.

"Pekín Express" es una carrera en què els participants competiran per ser els primers a arribar a una meta situada a 10.000 quilòmetres del punt de partida. Els interessats poden telefonar al 806 51 74 75 o entrar en www.cuatro.com/participa

1 comentario:

Anónimo dijo...

en Francia ya preparan el 4º. El tercero se emitió el pasado invierno en la "ruta de los incas"

Temps de Tele

Temps de Tele