jueves, 24 de abril de 2008

ANTENA.NEOX ESTRENARA EN ESTIU "MENUDA GUASANGA"

Neox, el canal juvenil de la Televisió Digital Terrestre del Grupo Antena 3, comença a gravar, a partir de l'1 de maig, 'Menuda Guasanga', un nou concurs diari dirigit a xiquets i jóvens que recorrerà distintes ciutats d'Espanya amb la seua caravana a la recerca del millor talent. 'Menuda Guasanga', presentat per Raúl Solís, s'emetrà a l'estiu dins del contenidor 'Guasanga'.

L'objectiu de l'espai, obert a totes les disciplines possibles, és trobar els tres jóvens que més destaquen en una habilitat concreta, els que tindran l'oportunitat de gravar un videoclip que serà emés en Neox.

Creat per a tots aquells que tenen 16 anys o menys i, a més, moltes ganes de divertir-se, els participants tindran l'oportunitat de pujar-se a l'escenari per a ballar, cantar, o contar acudits en este nou concurs que s'emetrà de dilluns a divendres.

Un càsting per a un espai obert a la creativitat

Els artistes interessats a participar en 'Menuda Guasanga' podran dirigir-se a qualsevol punt del recorregut de la caravana per a demostrar les seues qualitats. La informació amb les dates i llocs on es gravaran estes actuacions estarà disponible en la web del canal. Madrid, Granada i València seran alguns dels racons on pararà la caravana.

L'espai emetrà les millors actuacions i de totes elles es triaran els tres guanyadors finals de 'Menuda Guasanga', que, com a premi, tindran l'oportunitat de gravar un videoclip amb la seua actuació estel·lar que serà emés en Neox, el canal líder de la TDT.

El presentador

Raúl Solís serà l'encarregat de portar la caravana de 'Menuda Guasanga' a cada racó d'Espanya, presentant cada una de les actuacions que es veuran diàriament dins del concurs d'una manera divertida i amb un toc desenfadat i juvenil. La trajectòria d'este jove actor li ha portat ja a treballar tant en cine, teatre i televisió amb anterioritat. Així que utilitzarà tota la seua simpatia per a fer que els 'Guasangos' es pugen tranquils a l'escenari i brillen amb llum pròpia durant cada actuació.

1 comentario:

Anónimo dijo...

sois los mejores bailo mi hija y eso el la caraba tendrian que haber mas programas com estos para la gente joven un beso

Temps de Tele

Temps de Tele