lunes, 14 de abril de 2008

TELECINCO PODRIA PREPARAR UNA SERIE AMB EDUARD SOTO

Eduard Soto, l'actor català famós pel personatge de 'El Neng' que va popularitzar "Buenafuente", prepara el seu tornada a televisió com a protagonista d'una nova sèrie de ficció que està sent estudiada per Telecinco, segons ha conegut la premsa.

Es tracta d'un espai de sketches d'humor ambientat en un bar que porta per títol provisional "Bar Milagros". En estos moments, el projecte es troba en fase de càsting d'actors per a interpretar als distints personatges que acompanyaran a Edu Soto en el programa pilot, que després haurà de rebre el vistiplau definitiu per part de la cadena.

"Bar Milagros" suposarà la tornada de Edu Soto a televisió després de la seua fallida experiència com a presentador al capdavant del concurs d'humoristes "El Rey de la comedia" junt amb Esther Arroyo, la tardor passada en La 1.

Telecinco ja el va temptar per a "La que se avecina"

Edu Soto ja va rebre una oferta per part de la productora de José Luis Moreno per a formar part de "La que se avecina" quan s'estava gestant la sèrie per a Telecinco, encara que finalment l'actor va ser contraoferit per Antena 3 i va optar per quedar-se en l'emissora, que el va reforçar en la seua col·laboració en "Buenafuente" i li va permetre protagonitzar el film "Mortadelo y Filemón II".

Cal recordar que el seu personatge del Neng va ser durant molt de temps imatge de Antena 3 des que va botar a la fama en "Buenafuente", no sols en les seues emissions de continuïtat sinó a través de diverses promocions de marca, videojocs, etc.

Actor, humorista i cantant

Eduard Soto va nàixer el 27 de maig de 1978 a Mataró, Barcelona (Catalunya). Es va convertir en actor per vocació, però també per tossudesa després d'haver tardat set anys a acabar BUP i COU i quedar-se dormit el dia de la selectivitat. Edu va decidir presentar-se a un càsting d'El Terrat animat per un amic seu. La prova consistia en una entrevista en què Andreu Buenafuente encarnava a Jesús Quintero.

A Edu li van encarregar que interpretara a un friki, i eixe mateix dia va nàixer Mario Olivetti, personatge que encarnava en Una Altra Cosa, i amb el que va tindre moltíssim èxit. A partir d'eixe moment Eduard va començar a formar part de l'equip de Buenafuente, i va aconseguir, durant diversos anys, ser un dels actors còmics més importants de Catalunya.

Eduard va treballar amb Andreu Buenafuente en el seu programa de Antena 3 (ara emés per la La Sexta) amb personatges tan coneguts com El Neng, el Notario o Miguel Chiclé, (paròdia de Michael Buble, que va acabar convertint-se en Javi Williams, paròdia de Robbie Williams, i més tard en James Bluff, per James Blunt), i que tant d'èxit li van donar (sobretot el Neng). Pren classes de cant, i assegura que arriba sempre tard a totes parts. Va ser per a ell tot un honor que l'anomenaren pregoner de les festes de Vilassar de Mar en l'estiu de 2004.

També, en l'edició 2005 de "Ja Ja Festival" (Festival de cine i humor de Saragossa), el premi al millor humorista de l'any se se'l va portar Eduard per l'originalitat en la creació d'un personatge, la seua frescor interpretativa i capacitat de sorprendre'ns.

En 2004 va prestar la seua veu a Averell Dalton per a la versió doblegada d'Espanya de Los Dalton contra Lucky Luke junto amb José Corbacho, el qual doblegava a Joe Dalton

En 2006 va prestar la seua veu a l'esquirol Hammy para la versió doblegada d'Espanya de Vecinos invasores. Al febrer del 2007 va debutar com a cantant en la sala Luz de Gas de Barcelona al capdavant de la banda Dedos. En este sentit, ha estudiat cinc anys cant, igual que d'interpretació.

En 2007 va presentar el concurs El Rey de la Comedia, de Televisió espanyola, junt amb Esther Arroyo. Eduardo Soto va interpretar a Mortadelo en la segona pel·lícula de Mortadelo y Filemón que es va estrenar al Gener del 2008 coincidint amb el 50é aniversari dels personatges, Mortadelo y Filemón - Misión: Salvar la Tierra.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele