jueves, 3 de abril de 2008

TELECINCO LI DONA A "MIR" UNA SEGONA OPORTUNITAT

Telecinco li dóna una segona oportunitat a 'MIR'. La cadena ja està promocionant la tornada de la seua sèrie mèdica amb la intenció de reestrenar-la en la nit dels dimecres.
La sèrie, que substituirà a 'Sin tetas no hay paraíso', va estrenar la seua segona temporada el 4 de gener, intentant repetir l'èxit de 'El comisario' en la nit del divendres. No obstant això, el capítol només va collir un 13,4% de share amb 2.303.000 seguidors, de tal forma que Telecinco la va retirar eixa mateixa setmana. Ara, la cadena espera que 'MIR' herete l'èxit de 'Sin tetas no hay paraíso' o, almenys, aconseguisca resultats semblants als de la seua primera temporada.

La segona temporada de 'MIR' inclou novetats com una nova resident –Lea Izquierdo- (Mar Ulldemolins), una infermera –Elvira Peña- (Assun Planas) i un cirurgià –Alberto Sales- (Benito Sagrado) i la participació estel·lar d'actors consagrats com Asunción Balaguer, Terele Pávez, Amparo Rivelles i Luis Fernando Alvés.

Mar Ulldemolins dóna vida a Lea Izquierdo, nova resident de l'hospital

Llija s'incorpora a la sèrie com una nova MIR en el seu primer any d'Intensius. El seu primer treball com metge no és només una qüestió de vocació, sinó també de supervivència ja que fins ara ha subsistit gràcies a l'ajuda dels seus amics i les beques obtingudes pels seus bons resultats acadèmics. La seua família li va donar l'esquena el dia que va fer pública la seua condició de bisexual, un fet que va portar a la jove a trencar amb ells i eixir avant sola. Les dificultats econòmiques i la precarietat en la vida de Lea és tal que la nova resident de l'Hospital Universitari s'ha convertit en una experta a sortejar al seu casolà ant els impagaments del lloguer i a fer ús il·legal de l'electricitat comunitària.

Amb la seua incorporació a la sèrie de Telecinco, la carrera de Mar Ulldemolins dóna el bot a la interpretació a nivell nacional, després de la seua dilatada experiència a Catalunya, comunitat en què s'ha convertit en un rostre molt conegut gràcies al seu treball en la sèrie de TV3 'Ventdelplá'. En esta mateixa cadena ha participat en els programes 'El Club', '¿Alguna pregunta més?', 'Els Matins' i 'La Marató 2006'.

Assun Planas es Elvira Peña, la mare de Gloria, una infermera conflictiva i manipuladora

Elvira és una professional de gran experiència que arriba a l'hospital per a intentar recuperar l'afecte de la seua filla, amb la que ha tingut una relació conflictiva des que esta es va quedar sorda. Infermera de professió, va pensar que no era necessari consultar a un metge sobre un simple virus, que va resultar ser una meningitis que va provocar la pèrdua d'audició de la xicoteta.

Des de llavors, Elvira sobreva protegir a la seua filla i este excés de zel va despertar en Gloria un desig precoç d'emancipar-se. L'eixida de Gloria de la llar familiar va vindre de la mà de la primera persona que li ho va proposar, José Luis, un mecànic. Elvira es va oposar des del primer moment a esta unió, al considerar que el xic tenia una posició social i una preparació acadèmica inferior a la de la seua filla.

En l'hospital, la infermera demostrarà que és una experta en conflictes, manipulacions i mentides. El seu difícil caràcter li portarà a enfrontar-se amb Lapartida i serà la causant de la mala relació que des de llavors tindran el metge i Gloria, ja que la jove eixirà en defensa de sa mare.

Assun Planas ha desenvolupat la seua carrera com a actriu principalment en el teatre. En televisió, ha participat en les sèries de ficció 'Policías, en el corazón en la calle', 'Primates' i '¡Vaya día!'.

Benito Sagredo interpreta a Alberto Sales, un cirurgià format en EE.UU. Que torna a l'Hospital Universitari carregat de sorpreses

Alberto va ser el primer resident de la doctora Cristina Sierra. Durant el seu període de formació va patir una desastrosa experiència al seu costat, fins al punt que la metge va arribar a recomanar-li que es dedicara a una altra cosa que no fóra la cirurgia.

El seu tenacitat i voluntat de convertir-se en un gran cirurgià va donar els seus fruits darrere d'un Màster en el Hospital Monte Sinaí de Nova York, del que va eixir reforçat en coneixements i experiència. La seua arribada a l'Universitari tindrà el mateix efecte que un cicló: addicte al treball, Alberto aconseguirà dinamitzar la vida en els quiròfans i aconseguirà reduir la gran llista d'espera que arrossega l'hospital.

A més, els residents van a admirar-lo en detriment dels seus adjunts: per a Edu, la carrera de Alberto en l'estranger constituïx un exemple que s'ha de seguir; Nuria quedarà eclipsada pel seu saber fer en la taula d'operacions i Carmen caurà rendida als peus d'este guapo i atractiu cirurgià. Però si en el seu treball s'implica amb el pacient, en la seua vida personal és prou informal, ja que fuig de qualsevol tipus de compromisos i sol quedar fatal amb els amics per pura deixadesa.

Benito Sagredo ha participat en les pel·lícules "Los fantasmas de Goya", "Yo soy la Juani", "El penalti más largo del mundo", "Cosas que hacen que la vida valga la pena" i "Planta 4ª", entre altres títols. En televisió, ha intervingut en les sèries 'Hospital Central', 'Aquí no hay quien viva', 'Motivos personales', 'Cuéntame', 'El pantano', 'El comisario' i 'Un paso adelante', entre altres produccions.

Asunción Balaguer, Terele Pávez, Amparo Rivelles i Luis Fernando Alvés, "cameos" de la nova temporada

D'altra banda, 'MIR' contarà durant esta temporada amb la participació de Asunción Balaguer, Terele Pávez, Amparo Rivelles i Luis Fernando Alvés durant diversos capítols.

Asunción Balaguer es ficarà en el paper d'una octogenària que patix repetits ingressos en Urgències per distintes patologies. Els metges esbrinen que l'origen d'estes nombroses admissions està en la negativa de la dona a ser ingressada en una residència.

Terele Pávez interpretarà a una anciana que ingressa revolucionant a tots els metges de l'Universitari per la seua forta personalitat. No obstant això, darrere d'ella s'amaga una dura realitat.

Amparo Rivelles encarnarà la sogra de Cristina Sierra. Arriba per a passar uns dies a la casa del seu fill i poder fer-se unes proves en l'hospital. Este temps junt amb la parella li serà suficient per a adonar-se que entre ells hi ha una forta crisi.

Luis Fernando Alvés donarà vida a un home madur molt ric a què li agraden les pràctiques sadomasoquistes. Després del seu pas pel servici d'Urgències queda obnubilat per Carmen, a la que li oferix una gran quantitat de diners a canvi de la seua participació en una de les seues orgies.



No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele