jueves, 17 de abril de 2008

LA 2 ESTRENA LA SEGONA TEMPORADA DE "POCOYO"

La 2 de Televisió Espanyola estrena demà divendres, 18 d'abril, la segona temporada de 'Pocoyó', la reeixida sèrie d'animació coproduïda per Zinkia i Granada International. Esta segona temporada, composta també per 52 episodis de 7 minuts cada u, s'emetrà de dilluns a divendres a les 08:45 hores.

En esta segona temporada, Pocoyó manté la seua essència, la seua personalitat, la seua identitat, i el seu característic fons blanc. Encara que està concebuda com a sèrie preescolar, dirigida a xiquets de 0 a 4 anys, en esta nova temporada hi ha sorpreses i novetats que la fan igualment atractiva per a xiquets de més edat: les trames estan més elaborades, les personalitats dels personatges tenen major recorregut i hi ha nombrosos senyals que busquen la complicitat dels majors.

La diversió torna així a estar assegurada de la mà de Pocoyó i els seus inseparables amics: Pato, Elly, Loula i Pajaroto, als que s'unixen nous personatges (Pulpo, Pajarito, Valentina, Arañita, Marciano o la familia Alien) nous escenaris, més música, més animació i més balls.

Pocoyó es va estrenar a Espanya el 9 d'octubre del 2006 en La 2 de TVE. La sèrie supera amb molt l'audiència mitjana de la cadena i en el que va de 2008 ha obtingut una quota mitjana de pantalla del 14,8 per cent. L'emissió més seguida va ser la del passat 1 de febrer, quan va ser líder en la seua franja i va registrar un 23,4% de quota i 514.000 espectadors.

La sèrie s'emet actualment en més de 100 països. S'ha convertit en una de les sèries d'animació espanyoles amb més premis internacionals de la història, entre ells el Premi a la Millor Sèrie de Televisió en el Festival d'Animació més prestigiós del món, Annecy (França) i el Premi BAFTA de l'Acadèmia Britànica de Televisió a la millor Sèrie d'Animació Preescolar. Així mateix Pocoyó ha sigut guardonat amb el Premi a la Millor Sèrie d'Animació de Producció Pròpia en els Premios Zapping 2007 i 2008.

Aprendre rient
Pocoyó és una sèrie preescolar de capítols didàctics i divertits on la curiositat del seu jove personatge, acompanyat dels seus inseparables amics, Pato, Loula y Pajaroto, generen multitud d'històries en un món creat per a ell, on situacions molt concretes es desenrotllen en un món de gestos, colors, formes i música amb llenguatge visual impactant.

La sèrie mostra el descobriment que realitza un xiquet menut del món que el rodeja. Tracta de la curiositat, la franquesa, l'interés, la tolerància, el respecte i l'amor; En este sentit, es concep com una sèrie que ensenya a aprendre rient.


No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele