lunes, 21 de abril de 2008

TELECINCO GRAVARA UNA SERIE SOBRE UN MERCAT

La cadena pareix que ja ha donat el vist i plau a la nova proposta d'Alba Adriática. La productora de Jose Luis Moreno començarà en breu a treballar en una nova i absurda comèdia que podria aterrar en Telecinco este mateix estiu, segons fonts consultades per la premsa especialitzada en televisió.

El projecte es troba en fase embrionària, si bé en breu està previst que s'òbriga una fase de càsting per a seleccionar a alguns dels actors i actrius que formaran part de l'elenc principal de la sèrie.

Segons ha conegut la premsa, la nova comèdia serà setmanal i la seua emissió està prevista per a la franja de prime estafe. De moment, es desconeix si coincidirà amb 'Escenas de matrimonio', ja que molt probablement la tira còmica es prenga un merescut descans per a deixar lloc a algunes de les propostes amb què Telecinco ja treballa per a eixa franja.

El nou projecte de Alba Adriática estarà ambientat en un mercat d'abastiments. No és la primera vegada que una sèrie pren un mercat com a eix central de les seues històries. Al desembre de 1994 Antena 3 va estrenar '¿Quién da la vez?', una comèdia protagonitzada per José Sacristán i Beatriz Carvajal, que transcorria en l'entorn d'un mercat, el de la Ribera, a la vora del Manzanares.

La sèrie de Vicente Escrivá va servir de trampolí per a una fins llavors desconeguda Luisa Martín ('Desaparecida'). L'actriu es va fer popularment coneguda amb el personatge de la Chirla, una jove aprenent a pescatera. Dos anys més tard, va aconseguir la seua notorietat arran de la seua participació en 'Médico de familia' (Telecinco).

La nova aposta de Telecinco seguirà la línia marcada amb 'Escenas de matrimonio' i 'La que se avecina'. La sèrie narrarà les dispatarades relacions dels clients i els botiguers dels diferents llocs amb què contarà el mercat. La vida del mercat es veurà reflectida a través de les històries personals dels seus protagonistes. La idea principal és portar l'esquema de 'La que se avecina' fins a un mercat d'abastiments, pel que les rialles i les esvalotades històries no faltaran una vegada més.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele