jueves, 24 de abril de 2008

LA GP2 ARRANCA ESTE DISSABTE A LA SEXTA

La GP2, la competició automobilística considerada com l'escaló previ a la Fórmula 1, arranca en laSexta, este dissabte 26 d'abril amb l'emissió del Gran Premi d'Espanya que es disputarà en el circuit de Montmeló a Catalunya, on també es disputa la F-1.

La GP2 s'estrena en laSexta amb tres pilots espanyols, Javi Villa (Racing Engineering), Adrián Vallés (Fisichella Motor Sport International) i Roldán Rodríguez (Fisichella Motor Sport International) que lluitaran des del primer segon per a fer-se amb el títol a final de temporada.

A més d'estes tres figures del motor, Espanya aporta 3 equips per a esta disciplina: BCN Competición, Campos Grand Prix i Racing Engineering

El tret d'eixida per a laSexta i la GP2 serà l'est dissabte 26 d'abril, a les 15.55 hores, amb l'emissió de la primera carrera i el diumenge 27, a les 10:15 hores, amb la segona. Els aficionats podran disfrutar de les 13 escuderies que es donen cita per a córrer el Gran Premi d'Espanya, la primera de les deu proves de les que consta el campionat.

Per a narrar i comentar esta competició laSexta ha conformat un gran equip d'experts. Al capdavant de la narració estarà Josep Lluís Merlos, productor executiu d'Esports i professional vinculat amb les emissions esportives del motor des de 1974 en televisions i ràdios. L'acompanyaran en els comentaris el periodista especialitzat en automobilisme esportiu Carlos Castellá i el mànager de pilots de Fórmula 1 Raimón Durán.

laSexta amplia la seua gran aposta per l'automobilisme, darrere d'adquirir els drets de la Fórmula 1, amb l'emissió a partir d'este cap de setmana de la seua divisió de plata, la GP2, disciplina que ha tingut campions de la talla de Nico Rosberg (2005), Lewis Hamilton (2006) i Timo Glock (2007), pilots que actualment disputen les carreres de Fórmula 1.

Josep Lluís Merlos, narrador

El Productor Executiu d'Esports de laSexta, porta realitzant informació d'esports del motor des de 1974. Ha treballat en TVE i TV-3 on durant 18 anys va dirigir i va presentar el programa "Motor A Fons", i on va ser el responsable de les transmissions de F1 durant 11 temporades, 8TV i Mediapro.

Ha sigut director de la revista Solo Moto, i col·laborador de publicacions especialitzades com: Motociclismo, Moto Verde, Auto Hebdo Sport, Fortuna Sports, F1 Racing, El Periódico de Catalunya, Claro, i Diario Sport.. La seua experiència en ràdio passa per emissores com Cadena SER, Punto Radio Onda Rambla, i COM Radio. Actualment col·labora en Radio MARCA, Catalunya Radio i RAC-1.

Carlos Castellá, comentarista

Periodista especialitzat en automobilisme esportiu. Ha realitzat les transmissions de F1 per a CSD, col·labora amb la revista Grand Prix, l'equip SEAT Sport i ha sigut narrador de Teledeporte en especialitats com la Nascar, o el DTM, entre altres.

Raimon Durán, comentarista

Mànager de pilots, entre ells de Pedro Martínez de la Rosa i d'algun dels actuals integrants de la graella de GP2 i F3. És comentarista habitual de la F1 per a RAC-1, i ha sigut col·laborador de TVE. És editor de la versió espanyola de Autocourse, considerada la publicació internacional més prestigiosa de l'esport de l'automòbil i a més, col·labora amb equips de F1 -entre ells McLaren, Honda o Ferrari- en l'organització de tests tècnics.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele