jueves, 24 de abril de 2008

PABLO CARBONELL SUSTITUIX A ANGEL LLACER EN "TU SI QUE VALES"

Pablo Carbonell -cómico, cantant, pintor, actor, presentador, escriptor i cineasta- serà el nou jutge de la quinta edició de 'Tú sí que vales', en substitució de Ángel Llàcer, centrat ara en 'Operación triunfo'. Carbonell avaluarà als concursants junt amb Noemí Galera -directora del departament de càsting de Gestmusic- i el duo humorístic Los Morancos.

Més de 600 candidats han passat pel programa
Des de la seua estrena en Telecinco el passat 1 de gener, més de 600 participants han passat pel programa, però només cinc d'ells han aconseguit fer realitat el seu somni. L'intèrpret líric Javier Alcora, la jove cantant Miriam Fernández, Roberto Ortiz -experto en beat box- i el duo de violoncel·listes format per Toni Roig i Dani Acebes se han alçat amb la victòria en les quatre edicions del concurs. A partir de les 22:30 hores, Christian Gálvez conducirá la gala inaugural de la quinta edició de "tu sí que vals", que acollirà un total de 26 espectacles.

Cada actuació serà seguida atentament pel jurat, sobre el qual recaurà la responsabilitat de decidir quins candidats passaran a la final, on el guanyador aconseguirà un premi de 30.000 euros.

Música, ball, humor i màgia, en la gala inaugural
Actuacions insòlites, com el número d'un trio de "dragons" japonesos o el d'un stripper acrobàtic, són algunes de l'exhibicions més originals que acollirà demà 'Tú sí que vales', junt amb una àmplia selecció d'espectacles convencionals, com la interpretació d'un xiquet cantant, un número de màgia o l'actuació d'un grup de ball flamenc.

L'apartat musical estarà representat per dos amigues cantants, un grup de rock, una solista i un trio de guitarra. A més, un ballarí de breakdance, un acròbata, un transformista, un contarondalles, un imitador de Raphael, un trio còmic i uns germans malabaristes seran altres dels participants que es pujaran a l'escenari de 'Tú sí que vales' en l'estrena de la seua quinta edició.

Pablo Carbonell
Pablo Carbonell ha desenrotllat la seua carrera professional en múltiples àmbits artístics. En 1996, es va incorporar al programa "Caiga quien caiga" de Telecinco, espai en què va treballar com a reporter fins al 2002. En el mitjà televisiu, ha col·laborat en programes com "La bola de cristal", "La noche se mueve", "El peor programa de la semana", "La azotea de Wyoming" o "Buenafuente", així com en les ficcions "7 vidas" y "El inquilino".

En la seua faceta com a actor, destaca la seua labor en els llargmetratges "Ángeles S.A.", "Atasco en la nacional", "Un difunto, seis mujeres y un taller", "Atún y chocolate", "El furgón", "Torrente 2: Misión en Marbella", "Mátame mucho" y "Los invitados", entre altres títols, i en l'espectacle teatral "La curva de la felicidad". El seu debut darrere de la càmera va arribar de la mà de la película "Atún y chocolate" y com a autor literari, co-va escriure junt amb Eva Salmerón la novela "Sinsáhara". En el pla musical, va liderar de 1985 a 1992 la banda "Los toreros muertos" i actualment forma part del segell discogràfic 18 Chulos Records.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele