lunes, 7 de abril de 2008

TOT A PUNT PER A "OT 2008"

Han superat les distintes fases de les proves d'ingrés, però encara els queda un últim repte per a aconseguir una plaça en l'Acadèmia. Este dimarts, a partir de les 22:15 hores, 18 concursants -nou xics i nou xiques- mostraran les seues aptituds musicals amb un únic fi: convertir-se en un dels 16 participants que rebran una completa formació com a artistes en 'OT 2008'. Jesús Vázquez presentarà la gala inaugural del concurs, que comptarà amb l'actuació estel·lar de Mónica Taronger.

Un gran desplegament de mitjans tècnics, la incorporació dels majors avanços tecnològics i un muntatge semblant a l'empleat en els concerts de grans artistes, constituïxen els elements distintius de la nova escenografia del plató del concurs. La transformació del plató en un espectacular recent de concerts ha sigut possible gràcies a una superfície de 1.600 metres quadrats, 50.000 watios de so, 700.000 watios de llum i una capacitat d'aforament per a 1.600 persones.

El registre vocal, l'execució i la posada en escena de les distintes actuacions dels aspirants serà analitzada i avaluada pel jurat del concurs, format per Risto Mejide (publicista i director creatiu), Noemí Galera (directora del departament de càsting de Gestmusic), Javier Llano (director de Cadena 100) i Coco Comin (coreògrafa).

Jesús Vázquez presentarà en directe 'OT: Pruebas de ingreso'

En rigorós directe i a partir de les 21:30 hores, Jesús Vázquez conduirà un especial de 'OT: Pruebas de ingreso', entrega que mostrarà les emocions i vivències dels 25 jóvens que van participar en el càsting final de 'Operación Triunfo' i desvelarà la identitat dels 18 aspirants que actuaran en la gala inaugural de'"OT 2008'.

Les emocions i alegria dels seleccionats, així com la resignació dels candidats que s'han quedat a les portes del concurs, seran arreplegades en l'especial de matí.

18 noves promeses de la cançó, protagonistes de la gala inaugural

Arrere han quedat les llargues hores en les cues, el temor al ser avaluats pel jurat més exigent de la història del concurs i la dura competència. 18 jóvens -nou xics i nova xiques- faran gala de les seues aptituds musicals sobre l'escenari de 'OT 2008' per a intentar captivar al jurat i als telespectadors i convertir-se en un dels 16 participants que ingressaran en l'Acadèmia.

Amb aplom, seguretat en si mateixos i brillant amb llum pròpia, els aspirants de 'Operación Triunfo' defendran en solitari coneguts temes nacionals i internacionals en la primera gala de 'OT 2008'.

Mónica Naranjo apadrinarà la primera gala de 'OT 2008'

Està considerada com una de les grans veus del panorama musical per la seua versatilitat, timbre i registre vocal. Al seu talent artístic se suma el seu èxit de vendes, amb més de huit milions de còpies venudes en tot el món. La cantant Mónica Naranjo possarà el passador d'or en la primera gala de 'Operación Triunfo' per a interpretar "Europa", un dels temes que formen part de 'Tarántula', el seu últim treball discogràfic.

Ángel Llàcer obrirà les portes del centre de formació

Una vegada conclosa la gala inaugural, Ángel Llàcer descobrirà, a partir de les 01:15 hores, el renovat interior de l'Acadèmia de 'Operación Triunfo' als 16 concursants i a l'audiència en 'La Academia en directo'. Espais més amplis en la sala d'assajos, els box de treball, les zones de descans i el menjador són algunes de les novetats que incorpora el centre de formació de 'OT 2008', que ha sigut objecte d'una completa remodelació.

Així mateix, el director de l'Acadèmia presentarà els jóvens participants al planter de professors que s'ocuparà de la seua formació en el nou curs acadèmic de 'Operación Triunfo' i posarà en marxa un divertit joc que permetrà a l'alumnat i als telespectadors conéixer millor els professionals docents del centre.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele