jueves, 24 de abril de 2008

ANTENA 3 COMPRA ELS NOUS CAPITOLS DE "REX, UN POLICIA DIFERENTE"

El seu marxa d'Antena 3 a Telecinco va ser un dels culebrons televisius de 2006, i dos anys després, tornarem a veure a 'Rex' en dos cadenes diferents de la vegada. I és que, segons ha pogut saber la premsa televisiva, Antena 3 ha adquirit els drets dels nous capítols de la sèrie 'Rex, un policia diferent'.

Es tracta de la temporada número 11, fins ara inèdita a Espanya i que, curiosament, en un principi coproduiria Telecinco en format de 3 tv movies. Finalment, les 3 tv movies es van transformar en una temporada de 8 capítols d'1 hora, que la cadena italiana Rai 1 va estrenar en tandes dobles entre el 29 de gener i el 19 de febrer d'este mateix any.

Antena 3 estrenarà estos capítols en les pròximes setmanes, en un horari encara per decidir, encara que molt probablement tornaran a les vesprades dominicals.

Les 10 primeres temporades de 'Kommissar Rex', de producció austríaca i rodades entre 1994 i 2004 es continuaran emetent en Telecinco. Els drets adquirits per Antena 3 corresponen a la nova temporada, de producció italiana i austríaca, estrenada este mateix any.

Kaspar Capparoni, el nou detectiu
Les ciutats de Roma i Viena acullen el desenrotllament d'esta temporada en què Rex, oficialmente retirat, es troba a Viena amb el comissari Lorenzo Fabbri (Kaspar Capparoni), amb qui es trasllada a Roma per a investigar complexos assassinats.

En la capital italiana, el reputat ca rep una càlida benvinguda en les oficines centrals de la policia local, dirigides per Filippo Gori (Augusto Zucchi) i on treballa la forense Katia Martelli. El fosc món de les antiguitats, la doble vida d'un famós mànager, la moderna esclavitud de ciutadans xinesos i l'assassinat de dos jóvens en un ferri són alguns dels casos que investigaran Lorenzo i Rex, el seu nou company.

Mentres el pastor alemany i el comissari italià intenten aclarir els crims i capturar els sospitosos, com Rossana Altobelli (Belén López) -una mare italiana que per a esmenar l'error de la seua filla pren una decisió fatal-, l'assassí d'un cas obert seguix de prop tots els seus passos.

Pilar Abellá i Belén López participen en la sèrie
Les actrius espanyoles Pilar Abella ('20tantos') i Belén López ('Motivos personales', 'RIS Científica') participen en esta temporada de 'Rex' que emetrà Antena 3. Abella apareix en els 8 capítols donant vida a la forense Katia Martelli, mentres que López apareix en un dels episodis com Rossana Altobelli.

Katia Martelli, una forense enamorada del comissari Fabbri
Katia és una dona atractiva i fadrina que forma part de l'equip de forenses de la policia romana. Arriba sempre la primera a l'escena del crim, situació que li permet acostar-se més al tímid Lorenzo. La jove fa tot el que es puga perquè el comissari es fixe en ella, però a ell únicament pareix impressionar-lo el seu excel·lent treball analitzant les proves del crim.

Rossana Altobelli, una mare cegada per l'amor a la seua filla
Rossana (personatge capitular) és una mare italiana que vol la seua filla Gioia per damunt de tot. Un dia la seua filla Comet un error i ella no dubta a dur a terme una mesura desesperada per a ocultar-ho. Quan la dona és detinguda pel detectiu Fabbri, confessa el seu delicte i quan la seua vida corre perill, Rex no dubta a salvar-la.

Antena 3 també emetrà la dotzena temporada
Antena 3 també ha adquirit els drets de la dotzena temporada de la sèrie, el rodatge dels quals començarà pròximament. Esta dotzena temporada també estarà ambientada a Roma i protagonitzada per Kaspar Capparoni.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele