miércoles, 30 de abril de 2008

LA SEXTA JA TE LLEST EL SEU "CAMERA CAFE"


LaSexta estrena el dilluns 12 de maig “La Tira”, una proposta d'humor costumista, d'emissió diària a través de quatre xicotetes històries còmiques, ambientades en quatre decorats independents i fixos.

Són històries independents que acostaran, des de l'humor, quatre escenaris i vivències molt recognoscibles per a l'espectador: un matrimoni obligat a conviure en sa casa amb els obrers de la reforma, un grup de mares a la porta del col·legi dels seus fills, les caixeres d'un supermercat que compta amb el seu propi captaire, i el treball de dos porters de discoteca.

Quatre sitcoms de 6 minuts

Produïda per Globomedia, “La Tira” es una serie integrada per quatre miniseries de a penes sis minuts de duració cada una, que busca el somriure i complicitat de l'espectador a través de situacions que li resultaran molt pròximes.

La sèrie retratarà els anhels i aspiracions professionals de dos jóvens caixeres d'un supermercat, d'un matrimoni obligat a conviure amb els dos obrers i el contractista que estan reformant sa casa, d'unes mares reunides cada vesprada a la porta del col·legi dels seus fills i d'una desigual i molt professional parella de porters de discoteca.

Eva González, Fernando Gil i Santi Rodríguez encabezan el repartiment

Eva González, Fernando Gil i Santi Rodríguez, actors molt familiaritzats amb el gènere de l'humor, encapçalen l'elenc artístic. El repartiment el completen Miguel Guardiola, Dritan Biba, Javier Coll, Raúl Cano, Paco Churruca, Mariam Hernández, Esther Rivas, Juan Carlos Villanueva, Diego Paris, María Lanau, Raquel Romero, Elvira Cuadrupani, Pepa Zaragoza i Carmen Gutiérrez.

Angel Ayllón, productor executiu, encapçala l'equip creatiu de La Tira, junt amb Eloy Salgado y Gabriel García Soto. Es tracta de tres experimentats guionistes, que han participat en alguns dels formats d'humor d'entreteniment de més èxit dels últims anys, entre altres, “El informal”, “El Club de la Comedia” o “Sé lo que hicisteis”.

Las caixeres de supermercat

Dos caixeres jóvens, Jessi (Mariam Hernández) i Yoli (Esther Rivas) que treballen en un supermercat xicotet, i la il·lusió del qual és treballar en la tele i ser famoses, conviuen amb l'encarregat de l'establiment, Don Antonio, (Juan Carlos Villanueva) i amb un captaire, Marcelino (Santi Rodríguez), que de tant freqüentar-lo s'ha convertit en el captaire oficial del súper.

Jessi y Yoli trabajan per a traure diners per al cap de setmana i fer botellassa, no tenen estudis i viuen amb els pares. Són actives, amb ganes aprendre les coses que elles consideren útils. Els clients no existixen per a elles, són un producte més que passa per la cinta. Els amics són el més important de la seua vida, els seus referents morals.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele