lunes, 7 de abril de 2008

CARMEN MACHI ES PLANTEJA DEIXAR LA SERIE "AIDA"

“Porte quasi nou anys amb el mateix personatge, tot un rècord. Estime a Aída, però pesa com una llosa… Acabe de rebre un TP que agraïsc infinit, encara que porte huit anys rebent premis pel mateix treball i, a vegades, és fins a frustrant….”

Carmen Machi s'està plantejant seriosament la possibilitat d'abandonar “Aída” al final d'esta temporada, segons ha conegut la premsa de fonts pròximes a l'actriu.

Les declaracions de Carmen Machi, en una entrevista concedida al El País el passat març, deixaven clar el notable desgast que ha suposat per a ella el seu personatge. Procedent de la mítica "7 Vidas" i prolongat al seu reeixit spin off “Aída”, esta perdedora en la ficció és tot un fenomen mediàtic des de fa quasi una dècada.

A tot això s'unix que Machi, de 44 anys i actriu vocacional des dels 17, no viu només de “Aída” ja que sempre ha compaginat el seu treball en televisió amb altres projectes fora d'ella. Com últims exemples, l'obra que ha estrenat recentment a Madrid, “La tortuga de Darwin”, o la pel·lícula que ja prepara junt amb el cineasta Javier Rebollo, “La mujer del piano”.

Quant a la seua eixida de “Aída”, el representant de l'actriu, Javier Candil, ha negat la possibilitat que esta vaja a deixar la sèrie de Telecinco a final de curs. Mentrestant, Carmen Machi ha rebutjat tornar a fer declaracions a la premsa per a confirmar o desmentir la notícia.

En conversacions amb Globomedia

A pesar que Carmen Machi s'està pensat deixar “Aída” a finals de juny, i així li ho ha fet arribar als seus amics, Globomedia es troba actualment en conversacions amb l'actriu per a negociar la seua permanència.

La productora de la sèrie i l'actriu estan contemplant les possibilitats per a arribar a un acord a fi que les gravacions de “Aída” puguen compatibilitzar-se amb els plans laborals de Carmen Curandero fora de la televisió.

Com seria “Aída” sense el seu protagonista?

La marxa de Carmen Machi de “Aída” podria posar en perill els índexs d'audiència de la sèrie (30.7% de share i 5.671.000 espectadors) però no la seua continuïtat, ja que els guionistes donarien un gir més marcat a les trames cap a Luisma, el popular personatge de Paco León que ja ha anat cobrant major protagonisme en l'actual temporada.

Va assegurar que la sèrie només es ressentiria sense Paco Lleó

Carmen Machi va assegurar el passat desembre, en una entrevista realitzada amb motiu del seu tornada Telecinco, que “Aída està en un punt àlgid. Els guions continuen sent molt potents i no se n'ha anat cap actor, i això és molt important. Imagina't que Paco Lleó ho deixa… En eixe cas sí es pot pensar que la sèrie es ressentiria perquè el seu personatge és molt potent, però és una cosa que no ha ocorregut.”

"Aguante perquè hi ha bon rotllo"

En la dita trobada amb els mitjans, a la pregunta de si s'havia plantejat deixar “Aída”, Machi va confessar que “és una difícil decisió, si alguna vegada se m'ocorreguera. Ara em sent molt bé. Aguante perquè hi ha bon rotllo, perquè és un producte que té qualitat i perquè és molt difícil tindre una sèrie d'èxit. De totes maneres, el fi de “Aída” el decidirà el públic.”

Recentment, en les esmentades declaracions al diari "El País", l'actriu també va parlar d'una hipotètica eixida de la sèrie: “El problema és que, en el cas que un diguera: em vull anar, hi ha un muntó de factors que et posen complicat prendre una decisió.”

Machi va aclarir que “no dic que siga el cas, sobretot perquè ningú comprén que en ple èxit… I ací entra la responsabilitat. Si trenque açò de colp, què passa: doncs que has de pensar en moltes coses, en molta gent. No és fàcil, però clar que pesa, mentiria si diguera que no.”

L'actriu va concloure que “hi ha un moment de la teua vida en què has de triar, perquè no pots fer-ho tot i perquè et dónes compte de què és el que t'està abellint. Potser, és descansar.”

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele