martes, 15 de abril de 2008

TELECINCO EMETRA LA FINAL DE LA COPA DEL REI

Un partit per a salvar una temporada nefasta o per a tancar de manera brillant un any inoblidable: Telecinco emetrà demà la final de la Copa de Sa majestat el Rei que enfrontarà sobre la gespa de l'Estadi Vicente Calderón a partir de les 22:00 hores al Valencia C. F. i al Getafe C. F., dos clubs que han traçat trajectòries molt diverses al llarg del "curs" 2007/08.

Per a dur a terme la retransmissió, que estarà dirigida per J. J. Santos, subdirector d'Informatius Telecinco, la cadena ha preparat un desplegament tècnic i humà especial en què intervindran Ramón Fuentes, Julio Morales i Raúl Gamonal desde l'Estadi Vicente Calderón; Nacho Pícola, desplazado fins a la capital del Túria; i Javier Lifante des del centre urbà del municipi madrileny. Tot això a fi d'acostar als espectadors l'ambient que es respirarà en tots els punts d'interés suscitats per la final, que comptarà amb l'anàlisi tècnica de Vicente del Bosque i Benito Floro.

Porra de famosos en el previ
Els auguris d'il·lustres simpatitzants del Valencia i del Getafe como Arturo Valls, Carmen Alcayde, Carmen Machi, Carlos Chamarro i Mario Picazo; el record de l'últim títol de Copa aconseguit per l'equip valencià en 1999; una anàlisi de la primera final disputada pel club madrileny l'any passat davant del Sevilla; i un seguiment durant 24 hores a l'àrbitre de l'encontre, Alberto Undiano Mallenco, constituïxen els principals continguts del programa que precedirà a la disputa del primer títol oficial de la temporada.

Minuts abans de l'encontre, el Previ de Telecinco mostrarà així mateix l'ambient entre els aficionats que es donaran cita en la Plaça de Bous de València i en la Font de La Cibelina, lloc emblemàtic on els seguidors del Getafe han celebrat els èxits esportius del seu equip.

El València, a per la seua sèptima Copa; el Getafe, a estrenar el seu palmarés
Sumit en una greu crisi esportiva i institucional al llarg de tota la temporada, el València intentarà pal·liar la seua delicada situació -en la Lliga és quinzé, a 5 punts del descens- amb la consecució de la seua sèptima Copa del Rei.

Per la seua banda, el Getafe, després de la renyada de l'eliminació de la Copa de la Uefa davant del Bayern de Munich, intentarà estrenar el seu palmarés disputant el seu segona final consecutiva d'un trofeu més de 100 anys d'història, després de caure el passat any davant del Sevilla en el Santiago Bernabéu.

Amb la presència del Rei Don Juan Carlos en la llotja d'autoritats del Vicente Calderón, ambos clubs seran els protagonistes d'un espectacle esportiu de primer nivell que enfrontarà a dos equips dirigits des de les banquetes per dos exbarcelonistes, Ronald Koeman i Michael Laudrup.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele