miércoles, 2 de abril de 2008

"EL INTERNADO" TINDRA UNA VERSIO A ITALIA

L'èxit d'audiència aconseguit per “El internado” en el seu primer any d'emissió ha traspassat fronteres i prompte es podrà veure a Itàlia la primera versió estrangera de la sèrie d'Antena 3 i Globomedia, segons informat la cadena en una nota.

“El Internado” arribarà a Itàlia de la mà de la productora Rizzoli Audiovisi, que acaba de comprar el format per a fer una versió per al país transalpí.

Mentrestant, la primera gran venda s'ha fet a Itàlia però prompte es tancaran altres, ja que productores de França i Rússia han comprat ja una opció sobre el format. A Amèrica, la cadena mexicana TV Asteca emetrà la sèrie en versió original.

Sèrie revelació també en Internet

“El Internado” es va estrenar el 24 de maig del 2006 i es va convertir en la millor estrena de ficció nacional des de gener del 2005. Des del primer capítol, la sèrie ha acumulat una mitjana del 21.4% de quota i 3.718.000 televidents.

A més, la repercussió de “El Internado” ha traspassat les barreres de la xicoteta pantalla i s'ha convertit en un autèntic èxit en Internet. Antena 3 va ser la primera televisió comercial a Espanya a penjar en la xarxa les seues sèries de ficció, de forma gratuïta i íntegra.

Igual que amb altres sèries de ficció de la cadena, la cadena va posar la passada temporada a disposició dels internautes els capítols de “El Internado” (www.antena3.com/elinternado), amb les peces inèdites que s'incloïen després de l'emissió de cada episodi.

Un Premi Ondas i un TP d'Or

“El Internado” ha aconseguit en el seu primer any de vida el Premi Ondas 2007 a la millor sèrie espanyola, així com el Premi TP d'Or 2007 en la mateixa categoria.

Col·lecció de llibres i DVD

El passat 23 d'octubre Planeta Junior, en col·laboració amb Antena 3 i Globomedia, va crear una col·lecció de llibres sobre “El Internado”, posant-se a la venda els dos primers títols.

"Todo el mundo tiene un secreto" i "Un cadáver en la laguna" narren les aventures que van viure els professors, alumnes i personal de servici en els sis capítols de la primera temporada emesa en Antena 3. A més, el 25 de març va eixir a la venda una col·lecció de DVD amb estos mateixos sis episodis.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele