jueves, 3 de abril de 2008

LA 1 COMPRA ELS DRETS DE "EL COCHE FANTASTICO"

La nova versió de "El coche fantástico", la mítica sèrie que va popularitzar fa 20 anys David Hasselhoff, podrà veure's a Espanya pròximament. TVE ha comprat els drets d'emissió d'esta seqüela que recentment es va estrenar en EE.UU.

La cadena nord-americana NBC va emetre el passat 17 de febrer un capítol especial de la famosa producció, que va ser seguit per 12 milions de persones. Es tractava d'un episodi especial en format de telefilm que el canal va oferir per a mesurar el grau d'acceptació en l'audiència.

Els bons resultats registrats han fet que la cadena haja decidit convertir-la en sèrie i ja prepara una tanda de capítols de cara a la nova temporada 2008 / 2009.

Justin Bruening substituïx a David Hasselhoff

La cadena nord-americana va fitxar en esta ocasió a un actor de telenovel·la, Justin Bruening ("All my children"), per a protagonitzar la seqüela de la famosa ficció. En les noves entregues, el cotxe Pontiac negre ha sigut substituït per un Ford Mustang.

David Hasselhoff, el que fóra protagonista de la sèrie, intervindrà ocasionalment en la nova ficció.

Polèmica per qui interpretava a Kitt

Will Arnett havia sigut el triat per a posar la veu de Kitt, però el seu contracte amb General Motors li ha deixat fora del projecte.

Arnett posa la veu en els anuncis de la companyia automobilística. La polèmica va sorgir quan es va saber que el nou Kitt era un Ford, la competència directa de General Motors, pel que Arnett va haver de decidir-se per seguir amb el seu contracte de treball o posar la veu del nou cotxe.

Darrere d'optar per seguir amb GM, els responsables de la sèrie van decidir comptar amb Val Kilmer per al so de Kitt.

El nou "Coche fantástico" seguirà la mateixa premissa argumental que la seua predecessora: Un jove lluita contra el crim amb ajuda d'un supercotxe. La nova versió, no obstant això, s'inspirarà també en els famosos joguets "Transformers", en el sentit que el que més sorprendrà als espectadors serà la nova forma del cotxe.

La trajectòria de Justin Bruening, pareguda a la de David Hasselhoff

Justin Bruening, un dels protagonistes del serial "All my children" des de 2003, donarà vida al fill de Michael Knight en la pel·lícula, que compta amb Steve Shill ("The Kill Point," "Dexter") com a director.

La trajectòria de Justin Bruening guarda un cert paral·lelisme amb la de David Hasselhoff en el seu dia, ja que este també formava part del repartiment d'un serial de l'horari de dia americà, "The Young and the Restless", abans d'aconseguir el paper protagonista en "El coche fantástico" que el va catapultar a la fama.

A més de "All My Children," Bruening també ha participat en les sèries "One Life To Live" i com a artista invitat en "Cold Case" ("Caso abierto").

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele