miércoles, 30 de abril de 2008

ROBERTO ARCE RECIBIX A ELS PARES DE MADELEINE EN "360 GRADOS"

Quan es complix un any de la desaparició de Madeleine McCann, l'espai d'actualitat presentat per Roberto Arce, “360 grados”, oferix demà dijous, 1 de maig, en exclusiva per a Espanya, el documental “Madeleine, un año después”, i que aborda totes les claus i els enigmes d'un cas que ha commocionat a l'opinió pública, informa la cadena en una nota.

Per primera vegada, una càmera de televisió entra a casa dels McCann. El matrimoni britànic confessa, en unes commovedores declaracions, com van viure les primeres hores, després de la desaparició de la xicoteta i com afronten el dia a dia sense la seua filla. A pesar de llarga absència, els pares de Madeleine asseguren que continuen creient que la xicoteta seguix viva.

En el documental Kate i Gerry McCann qüestionen també el tractament que la premsa ha donat a la desaparició de la seua filla i critiquen la policia portuguesa, a qui acusen d'haver dedicat més temps a investigar-los a ells que a la busca de la xiqueta.

Un equip del programa viatja amb els McCann

Un equip de reporters ha acompanyat, a més, als McCann en el seu viatge a Brussel·les per a aconseguir que es creu un sistema d'Alerta Europeu per a la localització de xiquets desapareguts. Este viatge forma part de l'última campanya que han emprés Kate y Gerry para intentar trobar la seua filla.

Les cambres també han captat la seua trobada, als Estats Units, con Ed Smart, pare d'una menor, Elizabeth Smart, que va estar segrestada nou mesos abans de ser reconeguda, gràcies a la denominada Alerta Ambre, un mecanisme que permet denunciar ràpidament la desaparició d'un menor perquè mitjans de comunicació, policia i responsables de transports treballen conjuntament.

El pare de Mari Luz, invitat al debat posterior

Com cada setmana, “360 grados” oferirà un debat que, en esta edició, s'emetrà després de l'emissió del documental i abordarà les claus del cas Madeleine i les últimes dades de la investigació. Per a això comptarà amb la presència del periodista i advocat Javier Nart; amb el pare de Mari Luz, Juan José Cortés; amb el president de “Protégeles”, Guillermo Cánovas; amb el tinent de la Guàrdia Civil, José Luis Cervero; i amb el periodista de “El Mundo” Aníbal Malvar, que va entrevistar en exclusiva a responsable de la policia portuguesa, ja deposat, que es va fer càrrec de la investigació, durant els primers mesos. En el debat també participaran corresponsals de mitjans britànics i portuguesos.

El programa, dirigit per Teo Lozano i presentat per Roberto Arce, estarà també en Gran Canària amb la mare de Yéremi Vargas. A més, comptarà en el plató amb el testimoni dels pares d'una altra menor desapareguda, Cristina Bergua i amb el president de Inter-SOS, una associació que agrupa familiars de desapareguts.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele