martes, 22 de abril de 2008

LA SEXTA EMETRA LLUITA LLIURE A L'ESTIU

La Sexta emetrà este estiu, durant els mesos de juliol i agost, l'espectacle de lluita lliure americana Wrestling, segons han confirmat a fonts de la cadena.

Els seus millors lluitadors estan realitzant una gira per Espanya amb huit grans cites, batent-se sobre els rings de Madrid el 19 d'abril, Bilbao el 20 d'abril, les Palmes el 12 i 13 de juny, Tenerife el 14 i el 15 de juny, Badalona el 25 del mateix mes i finalitzaran a Saragossa el 26 de juny.

En este tour, organitzat per l'empresa italiana Nu-Wrestling Evolution, es reuniran lluitadors com Orlando Jordan, Black Pearl, Kishi i Chris Mordetzky, o un dels més coneguts campions de tots els temps, el Último guerrero.

Cuatro ha rescatat amb encert la seua emissió

Amb l'adquisició d'este esdeveniment, laSexta s'apunta a la moda de la lluita lliure americana després de les bones dades d'audiència que li reporta “Pressing catch: Smackdown” a Cuatro durant les últimes temporades (des de maig del 2006).

Capitanejat en esta nova etapa per Héctor del Mar, locutor que ja va fer cèlebre este espectacle a Espanya en els anys 90 en Telecinco, el programa americà s'oferix tots els caps de setmana en la sobretaula amb una audiència mitjana entorn del 8% de quota i el milió de seguidors.

A més, com ja vam informar el passat febrer, Cuatro ha adquirit els drets de "American Gladiators", la versió renovada del clàssic de competició dels 90 que s'ha revelat com un dels èxits de la temporada en la TV americana.

El "revival" que la NBC ha fet de “American Gladiators” (Gladiadores Americanos) va aconseguir en la seua estrena del passat 6 de gener més de 12 milions d'espectadors, convertint-se en el segon nou programa més vist de la temporada.

El "Último guerrero" va batre rècords a Madrid este passat dissabte

Els més nostàlgics del Pressing Catch van tindre este passat cap de setmana motius per a l'alegria. I és que el Último Guerrero, emblema junt amb Hulk Hogan d'esta disciplina en els 90, va aterrar dissabte passat a Madrid després de més d'una dècada fora dels rings.

Nu-Wrestling Evolution, que un dia després va estar a Bilbao, va comptar amb el carismàtic lluitador en l'exhibició que es va celebrar en el pavelló Vistalegre, les entrades del qual s'havien esgotat des de fa més d'un mes.

Més de 15.000 persones, rècord absolut d'afluència de públic a Europa, van assistir a l'esdeveniment en què també es va poder veure a estreles internacionals com Booker T, Kishi i Sabu.

El Último Guerrero, junt amb el citat Hulk Hogan i a altres figures com André El Gigante o Bret Hitman, van acaparar durant els primers anys dels 90 l'atenció d'un nombrós nombre de fans a Espanya.

Ara, pareix que recupera adeptes amb la irrupció de tipus com Rey Misterio, Batista (que va atorgar rècord d'audiència a "El Hormiguero" fa uns mesos) i Mayweather, a més de l'etern The Undertaker (El enterrador).

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele