jueves, 17 de abril de 2008

SARDA ESTRENA ESTE DIUMENGE LA NOVA TEMPORADA DE "DUTIFRI"

Javier Sardá estrena este diumenge en l'horari de matinada de Telecinco -a les 00:45 hores, després de "Aída"- la segona temporada de “Dutifrí”, el seu programa de viatges que li portarà a nous destins internacionals per a descobrir com viuen alguns espanyols en diferents parts del món, segons promociona ja la cadena de Fuencarral.

En el seu tornada, el showman català estarà amb Alejando Sanz a Miami, lloc on el cantant madrileny té fixada la seua residència des de fa anys. Posteriorment, Sardá viatjarà amb Jesús Vázquez a Jamaica; i amb la seua germana, la veterana actriu Rosa María Sardá, a l'illa italiana de Sicília.

El programa produït per Gestmusic va oferir amb encert un aperitiu d'esta nova entrega el passat 31 de març, quan Sardá va visitar a les tropes espanyoles destinades a Líban. Llavors, "Dutifrí" va liderar la mitjanit amb un 22.3% de quota i 1.162.000 espectadors.

Amb Los Morancos a Las Vegas i a Buenos Aires amb Serrat

Com ja vam informar el passat desembre, “Dutifrí” (mitjana del 17.3% de quota mitjana i 2.654.000 espectadors en la seua primera temporada) tindrà també com pròximes “escales” Buenos Aires, junt amb Joan Manuel Serra; Vietnam, amb José Bono; i Gibraltar, on comptarà amb Paz Padilla com a companya de viatge.

Sardá es queda en Telecinco tres anys més

Javier Sardá va firmar el passat octubre la seua renovació amb Telecinco a través d'un contracte de llarga duració que el vincularà els pròxims tres anys a la cadena, segons va informar esta en un comunicat.

Després de tancar en 2005 la seua llarga i reeixida etapa al capdavant de “Crónicas Marcianas”, el presentador català va expressar la seua satisfacció per este nou compromís amb la cadena i va assenyalar que “amb la renovació del contracte es reafirmen els llaços amb Telecinco”.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele