martes, 15 de abril de 2008

CUATRO TANCA EL CASTING DE "SUPERMODELO 2008" EN UN YATE

Cuatro ultima la nova edició de “Supermodelo 2008”, cuya última fase de càsting es desenrotllarà en un iot que partirà la setmana que ve des del port de Barcelona, informa una nota de la cadena.

Els candidats que han arribat al a fase final de les proves de selecció, que en esta ocasió seran xics i xiques, partiran en el barco Costa Concordia la setmana que ve, on conviuran durant uns dies fins que el jurat decidisca qui són els participants definitius.

La nova temporada del concurs de models rellevarà al maig a “Fama” en les sobretaules diàries de la cadena de Sogecable.

Noelia López Vidal, guanyadora de “Supermodelo 2008”

El passat 26 de novembre, Noelia López Vidal es va proclamar guanyadora de la segona edició de “Supermodelo”. La sevillana, de 21 anys, va aconseguir guanyar el concurs en una final en què les altres aspirants -Magdalena, Isabel y Alba- van mostrar la seua transformació com a top models després de dotze setmanes de treball en el Centre de Formació.

Llavors, quasi 1.2 milions d'espectadors, amb el 9.3% de quota de pantalla, van veure la gran final de "Supermodelo", atorgant així a Cuatro el seu millor horari de màxima audiència en dilluns de la tardor.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele