jueves, 24 de abril de 2008

CUATRO ESTRENA ELS CASTINGS DE "EL GRAN QUIZ"

'El Gran Quiz' arriba este dilluns a Cuatro amb l'estrena dels seus càstings, que s'emetran al llarg de la programació en xicotetes dosis. Susana Molina serà la presentadora dels càstings, que jutjaran la cantant Marta Sánchez, el crític cinematogràfic Jaume Figueras i l'egiptòleg Carlos Blanco.

Després de recórrer 15 ciutats espanyoles a la recerca de la ment més brillant del nostre país, Cuatro donarà el tret d'eixida a 'El gran Quiz', adaptació del programa de la BBC anglesa 'The National Lottery People's Quiz'. Els espectadors podran veure com es van desenrotllar eixes proves de selecció i, més avant, les gales en què els millors posaran a prova la seua intel·ligència i la seua capacitat de memorització.

Els jutges

Marta Sánchez
Tot va començar quan son pare, cantant d'òpera, li va regalar una guitarra als 13 anys amb què va començar a compondre cançons. Als 14 va debutar en el programa de televisió "Sabadabadá", als 19 va arrancar la seua carrera en Olé Olé i els seus quatre discos amb el grup la van encimbellar al màxim alt.

Després, han arribat cinc àlbums en solitari, dels que ha venut més de 2'5 milions de còpies en tot el món. La roba li fascinava des de molt xicoteta, igual que els canvis de look i de pentinat, canvis d'imatge constants en la seua carrera professional, excepte la seua cabellera rossa. Marta és una de les artistes més mediàtiques d'Espanya.

Jaume Figueras
Periodista i Cronista Cinematogràfic. Porta més de 40 anys parlant i escrivint de cine. Este català està marcada pel sèptim art: va nàixer el mateix any en què Hitchcock filmava "Rebeca" i la seua primera comunió va coincidir amb l'estrena de "Gilda".

Jaume Figueras, que durant 35 anys es va amagar després del pseudònim de Mr Belvedere, ens descobrix els amagatalls dels festivals, l'autèntic rostre de les estreles, la rebotiga dels Oscars i ara, els secrets d'un concurs de preguntes i respostes, El Gran Quiz.

Carlos Blanco
Va nàixer a Madrid el 7 de març de 1986. Xiquet prodigi, va començar a parlar als set mesos i a llegir als dos anys, i es va interessar per la Història, l'Economia, les llengües i la Ciència. Fascinat per l'Arqueologia, als onze anys va ser admés en l'Associació Espanyola d'Egiptologia i va cursar estudis d'egipci mitjà en sistema jeroglífic i, gràcies a una beca del govern egipci, d'àrab en l'Institut Egipci d'Estudis Islàmics, així com de ciències bíbliques.

Considerat en el seu moment l'egiptòleg més jove del món, va pronunciar la seua primera conferència als dotze anys i a eixa edat va ser nomenat membre honorari del Museu Egipci de la Fundació Arqueològica Clos de Barcelona. Ha cursat simultàniament tres carreres en la Universitat de Navarra: filosofia, ciències químiques i teologia.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele