viernes, 4 de abril de 2008

EL DISSABTE 12 D'ABRIL APLEGA A ESPANYA EL CANAL "ANIMAX"

Dissabte que ve, 12 d'abril, a les 14:30 hrs. Arriba a Espanya Animax, un dels canals de televisió temàtica de major èxit a nivell mundial.

Animax es definix com un canal diferent, avantguardista, per al públic general, on els jóvens de 15 a 35 anys es trobaran especialment identificats amb una variada mostra de continguts (tots ells doblegats a l'espanyol), basats en anime japonés i on tenen cabuda tot tipus de gèneres i tendències. Animax inclourà en la seua programació des de clàssics com Detective Conan o Lupin III, a grans èxits mundials com Samurai Champloo, i també sèries de rigorosa estrena com Nana i Peach Girl.

Per a celebrar el seu llançament a Espanya, Animax ens oferix Ghost in The Shell, una de les pel·lícules més importants del gènere anime, guardonada amb els premis a la millor pel·lícula i millor director en el festival World Animation Celebration.

Animax és un canal internacional, propietat de Sony Pictures Television International, que es troba disponible en 41 milions de llars de 49 països de Llatinoamèrica, Àsia i Japó, on ha aconseguit un gran èxit gràcies a una proposta d'entreteniment original, diferent i de gran qualitat. Recentment Animax ha sigut llançat en Centre Europa, Alemanya i Sud-àfrica.

En definitiva, Animax arriba a Espanya amb una proposta fresca, original, colorista, innovadora i distinta dins del panorama multicanal, convertint-se en el canal de destí per a un públic amb un esperit jove, que busca una alternativa d'entreteniment diferent i actual.

La nova pàgina web, disponible per a tots els usuaris d'internet des del mateix dissabte, 12 d'abril, reflectix la forta personalitat del canal, amb una imatge moderna i de gran qualitat que conserva la creativitat gràfica i els codis de color de la pròpia emissió.

A Espanya Animax estarà disponible inicialment en l'oferta bàsica de Imagenio (dial 26), estant molt pròxima la incorporació del canal a altres operadors.

"Un projecte apassionant"

Sobre este llançament, Ross Hair, Senior Vice President, International Networks, EMEA de Sony Pictures Television International, ha declarat que "Espanya és un mercat d'enorme rellevància per al nostre negoci de canals. Per això, l'augment de presència del grup SPTI, amb este tercer canal, suposa un projecte apassionant per a nosaltres. Animax és una alternativa d'entreteniment completament diferent per als espectadors espanyols, un canal que oferix la millor i més actual oferta de programació de cine i sèries del gènere anime. Animax es dirigix a una audiència amb gran atractiu per als anunciants, una audiència jove, compromesa, experta en noves tecnologies i que busca una alternativa a la televisió tradicional".

Per la seua banda Juan Maria Romeu, Senior Vice President & General Manager de SPTI Networks Iberia va comentar que "Estem encantats de llançar un canal dedicat al gènere anime a Espanya. Des del primer llançament d'Animax al Japó, l'any 1998, el nostre negoci de canals s'ha reforçat amb una llarga experiència que podem aportar per al llançament d'esta nova marca. Animax ha adquirit una consolidada i creixent presència en països com Alemanya i Centre Europa, i estic segur que els seguidors de l'anime a Espanya estaran encantats amb les noves sèries i pel·lícules del nostre canal".

Amb el llançament de Animax, el grupo Sony Pictures Television International amplia la seua oferta de canals a Espanya. El canal AXN, que va començar les seues emissions al novembre de 1998, complirà en enguany el seu desé aniversari com un dels canals preferits pels espectadors de la televisió de pagament a Espanya, amb una sòlida i continuada posició de lideratge d'audiència entre els canals temàtics.

En l'àmbit de la televisió digital terrestre, la companyia SPTI Networks Iberia és proveïdora, en exclusiva, de tota l'oferta de continguts del canal Sony Entertainment Television en VEO, les emissions de la qual van començar al setembre del 2006. Es tracta del primer bloc de programació en el món, pertanyent al grup SPTI, que emet en obert.

Sobre l'Anime

Amb el terme Anime es definix l'animació japonesa, una animació molt diferent de la que el públic occidental està acostumat a veure. A Japó, país de què prové, l'anime comprén temes molt més amplis i seriosos que els típics dibuixos animats, i és seguit per públics de totes les edats. Hi ha la idea equivocada que l'anime és violent. La realitat és que l'anime té un ampli palmito d'espectadors i inclou nombrosos gèneres, com la comèdia, el thriller, el romanç o la ciència-ficció.

L'èxit recent a nivell internacional de pel·lícules anime fora de Japó, ha provocat que este gènere siga demandat per canals europeus i nord-americans. El públic aficionat a l'anime posseïx una gran motivació, és extremadament fidel a este tipus de contingut i la seua passió va més enllà de disfrutar d'una programació emocionant, es tracta realment d'una forma d'Art.

Sobre Animax

Animax és un dels canals propietat del grup Sony Pictures Television International. Fue llançat al juny de l'any 1998 al Japó i al juliol del 2005 a Llatinoamèrica. El canal oferix l'anime de major qualitat i el més demandat en tot el món. Animax és la millor opció per a la gent que busca una alternativa diferent de la televisió tradicional. És un canal per a aquells que els agrada disfrutar i volen anar més enllà. Recentment Animax ha sigut llançat en Centre Europa, Alemanya i Sud-àfrica.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele