jueves, 24 de abril de 2008

CUATRO JA TE PRESENTADORA PER A LES SEUES VESPRADES

Raquel Sánchez Silva i Joaquín Prat Jr seran els nous rostres de les vesprades de Cuatro, segons ha pogut saber la premsa especialitzada en televisió.

La cadena es troba immersa des de fa mesos en la preproducció d'un nou magacín diari que vindrà a cobrir el buit deixat per “Channel nº 4”, tancat el passat 22 de febrer.

Com ja vam avançar fa unes setmanes, Joaquín Prat Jr., fill del difunt i popular presentador de ràdio i televisió dels 70 i 80, serà el nou rostre masculí per a les vesprades de Quatre, que arrancaran abans de l'estiu.

Una cara de la cadena per a acompanyar a Prat

Junt amb ell, Cuatro s'ha decantat finalment per un rostre de la cadena i conegut pels espectadors, Raquel Sánchez Silva.

La presentadora madrilenya debuta en la franja diària de vesprada després de conduir els coach de la cadena -Supernanny, Soy lo que como, SOS Adolescentes i ¡Qué desperdicio!-, des de 2006 en la nit dels divendres.

Un tercer presentador per confirmar

Joaquín Prat Jr. i Raquel Sánchez Silva estaran acompanyats en el nou magacín de Quatre per un tercer presentador que encara no està tancat.

Joaquín Prat Jr dóna el bot a la TV Nacional

Quatre i la productora de l'espai, Notro TV (“Nada x aquí”, “Brainiac”), s'han decantat per Joaquin Prat Jr. Després d'un exhaustiu càsting de presentadors. Prat col·labora actualment en “El octavo mandamiento”, l'espai de zapping presentat per Javier Cárdenas en Localia.

A més, també participa en els programes de ràdio “Hoy por Hoy” (Cadena Ser) i “Atrévete” (Cadena Dial). En este últim, s'encarrega de la secció de televisió, comentant les audiències, novetats televisives, canvis de programació i la resta d'assumptes relacionats amb la xicoteta pantalla.

Cuatro aposta per professionals de "la casa"

Amb la incorporació de Joaquín Prat Jr. a Cuatro, la cadena torna a confiar la conducció d'un programa a un professional del seu grup de comunicació.

Açò ja ho va fer amb Pablo Motos (M-80) e Iñaki Gabilondo (Cadena Ser), ambdós amb experiència radiofònica, com és també el cas de Concha García Campoy (“Las mañanas de Cuatro”), que procedia de Punto Radio.

“La xica" de Wyoming, descartada

Com a acompanyant femení de Joaquín Prat Jr. en les noves vesprades de Cuatro, el nom que utilitzava també la cadena era el de Beatriz Montañez, una de les copresentadorEs de “El Intermedio” de Wyoming en laSexta.

Segons pareix, l'emissora veia en Montañez un valor emergent i li va llançar una oferta, si bé la col·laboradora de “El Intermedio” va optar per quedar-se en l'emissora de Globomedia.

Trajectòria de Notro Televisión

Notro TV ha produït fonamentalment programes per a Cuatro (les sèries “Cuestión de sexo” i “Los Simuladores”, i els espais “Nada x Aquí” i “Brainiac”).

La productora de José María Irisarri s'ha estrenat recentment en TVE amb la sèrie “Plan América”, i també firma per a Antena 3 la comèdia “La familia Mata” i la pròxima versió espanyola de “Doc Martin”, així com diversos formats per a la TDT.

Raquel Sánchez Silva, la cara dels coach de Cuatro

Llicenciada en Ciències de la Informació i amb una àmplia trajectòria professional, Raquel Sánchez Silva va botar a la fama en Telemadrid on va presentar l'espai Telenoticias 20:30 i, posteriorment, Telenoticias 14:00.

Igualment, es va encarregar del seguiment de les eleccions en el País Basc al maig del 2001 i dels debats entorn del que ocorre l'11 de setembre del 2001.

Al juliol del 2003, comença el seu treball en Canal+ com a presentadora dels programes de cine dels tres canals de Canal+ Cine i enviada a la Cerimònia dels Oscar.

Des de novembre del 2006, forma part de l'equip de Cuatro, on ha presentat diversos programes -Idénticos, Superhuman- i s'ha convertit en la cara dels coach de la cadena -Supernanny, Soy lo que como, SOS Adolescentes i “¡Qué desperdicio!”-.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele