miércoles, 30 de abril de 2008

ANTENA 3 COMENÇA A RODAR "TV MOVIES"

Antena 3 prepara una minisèrie de televisió que recrearà la vida de Josefa Flores González, més coneguda com Marisol o Pepa Flores i xiqueta prodigi del cine espanyol.

La cadena de Planeta ja va oferir recentment un documental sobre la seua figura titulat “El enigma de Marisol”, però esta serà la primera pel·lícula per a televisió que es faça sobre la trajectòria de l'artista, que al febrer va complir 60 anys.

En concret, la cinta repassarà la vida de Pepa Flores des del seu naixement, en 1948, fins a la seua separació de Antonio Gades en 1986 i posterior retire del món artístic.

Antena 3 aposta forta per les "tv movies"

La pel·lícula de Marisol, en fase de càsting per a veure la llum abans que acabe l'any, forma part d'una sèrie de “tv movies” produïdes per Antena 3 per a estrenar-se al llarg de 2009.

D'esta manera, Antena 3 aposta forta pel gènere de les “tv movies” després de la bona acollida que han tingut esta temporada les miniseries “El solitario”, emesa per la cadena de Planeta el passat gener, o la més recent, “Fago” en TVE, sobre l'alcalde assassinat en esta localitat oscense.

Entre els projectes de “TV movie” que emetrà Antena 3 figura la ja anunciada “Futuro: 48 horas”, que s'emetrà este estiu coincidint amb l'efemèride del segrest i assassinat de Miguel Ángel Blanco; y “Reflections”, un thriller en què Miguel Ángel Silvestre compartix repartiment amb Timothy Hutton.

Miguel Ángel Silvestre debuta en el cine com un assassí psicòpata

“Reflections” es un thriller de Manuel Corbi coproducido amb Gestmusic, TV-3 i Antena 3. Rodada a Barcelona i Chicago, compte en el seu repartiment amb, Timothy Hutton, Miguel Angel Silvestre, (actor de moda gràcies a “Sin tetas no hay paraíso”, que interpretarà a un assassí psicòpata) i Fernando Guillén Cuervo. A causa de la qualitat de l'obra, Antena 3 està remenant l'opció de portar la seua estrena a la gran pantalla.

Les últimes 48 hores de Miguel Ángel Blanco

”Futuro: 48 horas” es el títol de la pel·lícula per a televisió amb què Mundo Ficción i Antena 3 portaran a la xicoteta pantalla la història del segrest i assassinat del regidor del PP de Ermua, Miguel Ángel Blanco.

Será una “tv movie” de dos capítols de 75 minuts de duració cada u, rodada en format cine, que abordarà les últimes 48 hores de la vida de Miguel Ángel Blanco, mort a les mans d'ETA el 13 de juliol de 1997.

Realitzada per Manuel Estudillo, l'actor Andoni García (“El habitante incierto”) interpretarà a Miguel Ángel Blanco, mentres que Mabel Rivera i José Ángel Egido seran els seus pares i Silvia Abascal la seua germana.

En la part policial, el protagonisme recaurà sobre el personatge interpretat per Roberto Álvarez. Está rodada a Madrid i el nord d'Espanya, amb algunes seqüències a Londres.

Mundo Ficción repetix experiència amb Antena 3 després de l'èxit collit amb “Padre Coraje”, la mini sèrie emesa per la privada fa diverses temporades en què l'actor Juan Diego va donar vida a Francisco Holgado, l'home que es va infiltrar en els ambients marginals de Sevilla per a 'donar caça' als assassins del seu fill.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele