miércoles, 16 de abril de 2008

"LA RULETA DE LA SUERTE" CELEBRA EL SEGON ANIVERSARI

Este dijous 17 d'abril, Antena 3 emet, a partir de les 12:30 hores, una edició especial de “La Ruleta de la suerte” amb motiu de la celebració del seu segon aniversari.

L'espai que presenta Jorge Fernández, líder imbatible de la seua franja d'emissió, suma 21 mesos consecutius d'èxit amb 1.2 milions d'espectadors de mitjana i una quota de pantalla del 25.2%.

El programa que produïx Martingala ("La ventana indiscreta", "¿Quién quiere ser millonario?") celebra el seu segon aniversari renovant el seu decorat. Un nou espai, més modern i amb nous panells, inclou una nova ruleta per als concursants.

Des de la seua estrena, per la “La ruleta de la suerte” han passat 1.500 concursants, s'han repartit quasi dos milions i mig d'euros en premis i s'han comptabilitzat fins a 40.000 tirades de ruleta.

Concursants que complixen anys a l'abril

Per a celebrar el segon aniversari, tres concursants que complixen anys en el mes d'abril, s'enfrontaran als panells del concurs. Estos panells estaran dedicats a temes relacionats amb aniversari, celebracions i festejos.

El programa estrena decorat i ruleta

El nou decorat, dissenyat per Alfredo Ortueta, és més modern i ocupa una superfície de 340 metres quadrats. Per a la seua realització s'han utilitzat materials com el plàstic i l'acer, que donen més lluminositat al conjunt.

La ruleta, que inclou tots els premis, pots, fallides, pèrdua de torn de joc, etc... també ha sigut renovada. Per a realitzar-la s'han utilitzat materials més lleugers que afavorixen el seu gir.

Va celebrar al març els seus 500 programes

El passat 12 de març Antena 3 va emetre una edició especial de “La Ruleta de la suerte” amb motiu de la celebració dels seus 500 programes en emissió.

El presentador

Després de ser triat Míster Espanya 2000, Jorge Fernández va començar la seua carrera professional en el món de la moda i publicitat. En televisió, ha sigut presentador en distintes cadenes. A més, hi ha actuat en diverses sèries televisives, entre les que destaca “Mis Adorables Vecinos” d'Antena 3.

En esta cadena presenta “La ruleta de la suerte” i “Esta casa era una ruina” i ha conduït els especials “Los más de la música” i “Los más deseados”.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele