viernes, 4 de abril de 2008

"LA FAMILIA MATA" TORNA A ANTENA 3 LA NIT DELS DILLUNS

Antena 3 estrena, de nou ubicada en la nit dels dilluns i en horari de màxima audiència, la segona temporada de 'La familia Mata', que contarà en esta nova etapa amb la incorporació tres nous personatges a qui donaran vida Esther Arroyo, Jordi Ballester i Omar Muñoz.

En esta nova etapa de la sèrie que produïx Notro Televisión, la família més peculiar de la televisió haurà d'acostumar-se a la seua nova situació: Arturo està en la presó, Pablo és ara també amo de la casa familiar, Fermín i Elvira estan plenament instal·lats i Javi -el germà de Pablo- es suma a la ja més que 'superpoblada' vivenda.

Més de tres milions de seguidors

'La familia Mata' va tancar la seua primera temporada el passat mes de desembre amb una mitjana d'audiència de 3.037.000 espectadors (16,9% de quota de pantalla). Amb estes dades, la sèrie d'Antena 3 va ser la segona opció en la seua franja d'emissió la nit dels dilluns.

"Ponle freno", en 'La familia Mata'

En la seua segona temporada, 'La familia Mata' es convertirà en la primera sèrie d'Antena 3 a incorporar trames específiques relacionades amb "Ponle freno", la campanya social que va posar en marxa el Grup Antena 3 el passat 27 de febrer per a millorar i combatre la sinistralitat en carretera.

Al llarg dels nous capítols, els guions faran referència a la seguretat a través de diàlegs entre Fermín i Elvira o entre Fermín i Raquel en els que aborden els descansos durant la conducció, els primers auxilis, el cinturó de seguretat o la ubicació de la lletra "L" de conductor novell. Així mateix, apareixeran xapes i adhesius (merchandising) al·lusives a la campanya "Ponle freno" en el Centre Cultural en què treballen Susana i Montse.

Antena 3, "vocació per la ficció espanyola"

La directora de Ficció d'Antena 3, Sonia Martínez, va voler aprofitar la presentació de la segona temporada de 'La familia Mata' per a realitzar un breu balanç sobre l'aposta de la cadena cap este gènere, ja que, segons va recordar, "fa un any vam estrenar cinc sèries, de les quals hem renovat tres, un d'elles 'La familia Mata'.

Martínez va qualificar este resultat de "molt satisfactori", alhora que va considerar que 'La familia Mata' s'ha encarregat d'obrir un buit en el dilluns que suposadament era molt complicat i pareixia una labor impossible". Així, després del suport a les últimes estrenes en este dia de la setmana, la directora de Ficció d'Antena 3 va assegurar que "pareix que, tal com ha demostrat primer 'La familia Mata' i després 'Física o Química', hi ha buit per a la ficció espanyola".

Continuant amb 'La familia Mata', Martínez va destacar un segon "mèrit" de la ficció produïda per Notro Televisión: "l'èxit de 'La familia Mata' pareixia difícil perquè es tractava d'un clàssic com és la comèdia familiar, pareixia una música ja escoltada, però, quan una aposta té alguna cosa diferent que contar, el públic et recolza", va assegurar.

Per això, Martínez va avançar que, en els pròxims mesos, "Antena 3 mantindrà la seua vocació per la ficció espanyola", una aposta que, en paraules de la responsable de Ficció de la cadena, passarà per "oferir novetats i intentar millorar les sèries que ja tenim en emissió".

Així, va anunciar que, a l'estrena de la segona temporada de 'La familia Mata' este dilluns, 7 d'abril, li seguirà el de 'El Síndrome de Ulises', 'El Internado' i, a final del trimestre, 'Lex', la comèdia judicial que suposarà la tornada televisió de Javier Cámara.

Per la seua banda, el productor de Notro Televisión, César Rodríguez, va comentar la línia que seguiran les trames de 'La familia Mata', que serà "igual de corrosiva que en la primera temporada" i mantindrà les característiques d'esta família "prou esvalotada i amb un esperit un tant roín i egoista".

Com a novetat, Rodríguez va manifestar que "el 'leit motiv' de la segona temporada serà que, la sang dels Mata, que ja és calent de per si, entrarà en plena ebullició", el que comportarà a "més embolics sentimentals i a conéixer un poc més dels personatges". A més, "jugarem amb una sèrie més alegre i primaveral", va concloure el productor en al·lusió a la coincidència de l'estrena amb l'estació de l'any en què es produïx.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele