sábado, 19 de abril de 2008

CRISTINA VILLANUEVA, ROSTRE FEMENI DE "CQC"?

Cristina Villanueva, presentadora de laSexta Noticias i “No me digas que no te gusta el fútbol”, és el principal rostre femení que baralla la cadena per a formar part del nou “Caiga qui Caiga”, segons ha conegut la premsa especialitzada en televisió.

La periodista catalana seria un els tres rostres que conduïxen el magacín d'humor des del plató, junt amb Juan Ramón Bonet “Juanra” -procedent de l'anterior etapa en Telecinco- i un altre presentador encara per confirmar.

En altres versions internacionals de “CQC”, ja s'ha donat el cas que una dona compartisca la taula principal del programa amb els “hòmens de negre”, si bé en el cas del nostre país seria la primera vegada.

Juanra i Maldo, els únics que es queden

La Sexta està a punt de tancar els nous “hòmens de negre” que substituiran a Manel Fuentes -que es queda en l'emissora de Fuencarral perquè té contracte-, i Leandro Rivera, qui tampoc estarà en esta nova etapa.

En este sentit, el renovat “CQC” de laSexta només es porta al citat Juanra i al reporter Maldo, qui també estarà en el programa produït per Cuatro Cabezas (“Puntodoc”, “Hermanos y detectives”).

Wyoming apadrinarà el debut però no serà el presentador

Wyoming serà el padrí d'honor en l'estrena del nou “Caiga Quien Caiga” que laSexta llançarà a finals d'este mes en horari de màxima audiència, com ja vam informar a "Temps de tele".

El showman, que ara conduïx “El Intermedio”, va ser el presentador del programa en la seua primera etapa en Telecinco. En esta ocasió, apadrinarà esta nova fase de l'espai.

El conseller delegat de laSexta, José Miguel Contreras, va descartar fa unes setmanes la possibilitat que Wyoming torne a presentar “CQC”, ja que “no tindria sentit moure'l de ‘El Intermedio', i a més, no som partidaris de les tornades arrere”.

Per als directius de laSexta, “el CQC té una simbologia especial, perquè va ser un dels primers programes de Globomedia i, ara, volem que torne amb un nou aire i una posada en escena més luxosa, pròpia de l'horari que ocuparà, el de màxima audiència”.

Gonzo tampoc seguix

El programa tornarà també amb cares noves en el seu equip de reporters. Una més que probable absència serà la del gallec Fernando González "Gonzo", que fa unes setmanes va gravar el pilot d'un programa vespertí per a Antena 3.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele