jueves, 24 de abril de 2008

EL PRESIDENT DEL GOVERN ACUDIRA A "59 SEGUNDOS"

El president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, acudirà dilluns que ve al programa “59 segundos”, a les 22:00 hores en La 1, en la que serà la seua primera intervenció en un plató de televisió després de la seua recent investidura pel Congrés dels Diputats, segons va informar la cadena pública.

TVE manté el debat en horari estel·lar, tal com va fer dilluns passat amb l'entrevista a Esperanza Aguirre. Per este motiu, la gala "Dansing Chiki Chiki", en la que s'anava a triar al cos de ball de Chikilicuatre per a acudir a Eurovisión, queda ajornada sense data determinada.

Encara que TVE encara no ha tancat la plantilla de tertulians, és previsible que acudisquen al programa directors dels principals diaris espanyols, tal com va ocórrer la setmana passada amb la participació de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre.

Segona intervenció de Zapatero en “59 segundos”

Zapatero ja va acudir a “59 Segundos” a l'abril del 2005.

Llavors, el president del Govern es va enfrontar a les preguntes dels periodistes sobre els contactes amb la banda terrorista ETA. El programa va ser celebrat en la Universitat Complutense de Madrid.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele