martes, 15 de abril de 2008

EL DIMECRES EMITIXEN UN ESPECIAL DE "EL INTERNADO"

Antena 3 emet demà dimecres 'El internado. La película', un capítol resum molt especial de 'El internado', que amaga una sorpresa. Es tracta d'una seqüència inèdita, gravada expressament per a ser inclosa en esta emissió, i que permetrà descobrir noves claus del misteri que rodeja la Laguna Negra.

La pel·lícula repassarà els principals successos que han commocionat la vida dels habitants de l'internat en les dos primeres temporades, uns successos en què els sentiments han jugat un paper crucial.

Quatre morts, una sola explicació?
La llista dels difunts en l'aparentment tranquil internat ha augmentat de forma alarmant, des de la primera mort, la de Cayetano, segons la versió oficial per una sobredosi. Cayetano se va anar donant la clau als seus companys per a continuar investigant: "busqueu a Irene Espí", una de les cinc òrfenes desaparegudes.

La mort del "gnom", un tràgic malentés, ha sembrat de dubtes la vida de Elsa, convertida en directora del centre després de la dimissió de Héctor. El gnom era el seu germà bessó, un germà a qui mai va conéixer i que tenia les respostes necessàries per a entendre el seu passat.

També a la jutgessa Saavedra, una de les companyes de col·legi de Irene Espí, l'han assassinat. Ha aparegut morta en el seu cotxe i tots culpen al "gnom" del succés. Ell no ha sigut, ho saben bé els que el van conéixer. Paula, en la seua innocència, confia en ell. Jacinta, en la seua experiència, li sap incapaç de cometre un crim.

El contacte de Fermín, el cuiner, ha sigut l'últim a morir de forma violenta. Li han pegat un tir. El cuiner té tan clar que ell no ho va fer, com que ningú va a creure'l. María está en perill, sap massa i lluita per esbrinar més. Hauria d'haver-la mantingut al marge, però ja és massa tard.

Així va acabar la segona temporada
... L'últim autobús
Els xics no poden més. Totes les proves que han aconseguit fins ara han desaparegut i com més s'acosten a la veritat més perill pareixen córrer. Per això, aprofitant les vacacions de Nadal, decidixen no tornar, abandonant per sempre la investigació i el col·legi. Tots menys Marcos, clar, obligat a quedar-se en La Laguna Negra junt amb la seua germana

Marcos no ha anat a despedir-los a l'autobús, una absència que ha estranyat molt als xics. Prompte Evelyn els aclarirà el motiu: ha entrat en els passadissos per a buscar la seua germana. Decidixen anar en la seua busca, però vegada no aniran amb les mans buides, Iván ha robat una escopeta per a no baixar desarmat.

... Pare Noel
Paula està molt trist. El seu amic el "gnom" ja no cuidarà mai més d'ella i a més Héctor, en el que tant confiava, és el culpable. Són el seu primer Nadal lluny de casa i espera que els Reis Mags li porten el que va demanar: que tornen els seus papàs. Paula ha trobat una forma molt ràpida de complir els seus desitjos, li donarà la carta en mà a papa Nöel, a què ha vist amb els seus propis ulls ficar-se "en la ximenera màgica" de la biblioteca.

Alertat per Evelyn, Marcos s'endinsa només en els passadissos per a buscar Paula, que ha anat allí seguint Papà Nöel. Marcos pagarà car el seu atreviment, perquè algú disfressat de papa Nöel l'ataca. Els seus colps li atordixen, però aconseguix fer-se amb una prova per a poder reconéixer el seu agressor: un botó de la disfressa.

En el seu fugida pels passadissos, els germans s'emportaran una gran sorpresa. A l'arribar a una porta metàl·lica i oxidada, Paula reconeix un símbol que li resulta molt familiar: el tatuatge que tenia sa mare. De sobte, Marcos ho veu tot clar: les fotos de les òrfenes desaparegudes, el tatuatge…. Irene Espí, una de les cinc òrfenes desaparegudes, és sa mare.

... El temporal
L'autobús del col·legi ha patit un accident a causa de la neu. Amelia no té més remei que eixir a buscar ajuda si no volen morir tots congelats. No comptava de quedar atrapada en la neu. Una trampa per a animals aferra la cama de la professora entre els seus ferros.

Quan ho donava tot per perdut veurà aparéixer a Marcos. Han trobat una eixida alternativa dels passadissos i, com Amelia, ha partit a la recerca d'ajuda per als xics. Marcos li ha salvat la vida i això és una cosa que Amèlia no oblidarà.

... El contacte
No és massa agradable el que María descobrix sobre Fermín. El cuiner, que s'anomena en realitat Carlos, està condemnat a huit anys de presó per robatori i tràfic d'obres d'art. També van empresonar la seua nóvia, Aurora Bernal. Ell va eixir als pocs mesos, ella encara continua entre reixes.

María sospitava que el cuiner es portava una cosa entre mans però ara ho sap amb certesa. Este matí, enjorn, Fermín ha partit cap a al bosc sense donar explicacions. Ara, un desconegut l'apunta amb una arma. Va a matar-la si no aconseguix contactar amb Fermín.

Potser no tornen a saber d'ell mai més, perquè Fermín jau inconscient en el fons d'un forat, un buit en què va caure en el bosc quan tractava de trobar al contacte per a donar-li el llenç del Bosco i acabar amb això per sempre.

... Sobredosi
Elsa ha perdut els bessons que esperava, i ha sabut que un d'ells portava una malformació congènita, igual a la del seu acabat de descobrir germà.

Son pare li ha enganyat tota la seua vida, Héctor ha descobert la seua infidelitat i l'inquietant plor d'un bebé la turmenta cada nit... Són massa disgustos per a assimilar-los en tan poc de temps i decidix prendre's un pot complet de pastilles.

... El botó roig
Jacinta arregla a Héctor la disfressa de papa Nöel que porta posat, moment en què els xics descobrixen que li falta un botó, el mateix que li va arrancar en la seua fugida Marcos que es el que vist l'exdirector de El Internado.

Iván, pres de la ira, va cap a Héctor amb l'escopeta carregada. Els seus amics tracten d'impedir-li-ho però ja és massa tard, el so d'un tir ressona en La Laguna Negra.



No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele