miércoles, 9 de abril de 2008

"EL SINDROME DE ULISES" TORNA ESTE DIJOUS A ANTENA 3

Antena 3 estrena este dijous en horari de màxima audiència, després del partit d'UEFA que enfronta al Getafe contra el Bayern de Munic, la segona temporada de “El síndrome de Ulises”, la comèdia protagonitzada per Miguel Ángel Muñoz.

Lolita, Fernando Tejero, Toni Cantó, María Ruiz, “Javivi” i Mario Pardo s'incorporen en esta nova etapa a la sèrie que produïx Ficción TV. A més, en el primer capítol debutarà Alba Flores, sobrina de Lolita e filla del desaparegut Antonio Flores.

En la seua nova temporada, la sèrie competirà contra altres dos ficcions nacionals, “La Señora” (La 1) y “La que se avecina” (Telecinco). Però esta situació no és nova, ja que en la primera etapa, “El síndrome de Ulises” ja es va mesurar amb èxit a altres sèries espanyoles en la nit dels dimarts: “Gominolas”, “Herederos”, “R.I.S.” i “Cuestión de Sexo”.

"Volem liderar l'horari de Maxima audiència dels dijous"

“La mescla de comèdia, tendresa i sentiments va tindre el suport del públic, ja que vam véncer a totes les sèries amb què competíem. Sempre vam ser guanyadors i només vam quedar per darrere de “CSI” cuando ‘Ulises’ pasó a emetre's en dilluns”, ha recordat la responsable de Ficció d'Antena 3, Sonia Martínez, durant la roda de premsa en què s'han presentat els nous capítols de la sèrie.

En este sentit, Martínez ha confiat a liderar ara la nit dels dijous i batre a l'oferta de ficció nacional de la competència.

“És la nostra intenció. ‘La Señora’ tiene un públic molt definit i som compatibles amb ella. D'altra banda, ‘La que se avecina’ i ‘Ulises’ es diferencien molt, encara que les dos siguen comèdies”, ha explicat Martínez, qui ha advertit que esta ‘batalla' de ficció nacional pot canviar pròximament: “Competim contra ‘La que se avecina’ este dijous, però jo no tinc tan clar que anem a seguir enfrontant-nos a ella en les pròximes setmanes”.

Per la seua banda, Miguel Ángel Muñoz també ha mostrat el seu desig que l'audiència abone esta nova temporada, que es compon de huit capítols: "Espere que hi haja una tercera etapa perquè 'Ulises' és un dels regals més bonics que m'ha fet Antena 3. Estaré ací fins que s'acabe".

Nous veïns en Arroyo Pingarrón

En esta nova temporada, Arroyo Pingarrón viurà una xicoteta revolució amb l'arribada al barri d'una gran nombre de personatges. El peculiar univers de Rai s'ampliarà amb l'aparició del misteriós tio Braulio i amb l'estreta relació que el mafiós del barri tindrà amb Dolores, sa mare.

Ulisses es debatrà entre dos amors: Reyes y Leonor, mentres que Jota Jota, apareix en el Centre de Salut esperant trobar al seu “pare” i amb això, entrar en la vida dels Gaytán.

Solc es desborda de passió pel pare Jesús y no precisament d'una forma subtil. Una imminent paternitat i una fortuna difícil de cobrar, també formaran part de les trames d'esta segona etapa.

"Hem 'llimat' la sèrie per a millorar-la"

"Quan fas una segona temporada d'una sèrie, no saps si seguir la mateixa línia o canviar-la per complet. En el cas de 'Ulisses', hem optat per ser continuistes i rupturistes al mateix temps", ha explicat el productor executiu de la ficció, Xabi Puerta.

En este mateix sentit, Sonia Martínez ha afegit que la intenció de cara als nous capítols ha sigut "llimar tot el que havíem vist que funcionava pitjor per a millorar el resultat final".

Més de 2,7 milions de seguidors en la primera etapa

“El síndrome de Ulises” va tancar la seua primera temporada el passat mes de gener amb una mitjana d'audiència de 2.742.000 espectadors (16,2% de quota de pantalla). La sèrie d'Antena 3 es va emetre la nit dels dimarts durant l'any 2007, dia en què es va imposar a la resta d'ofertes de prime estafe. En el mes de gener, després de la parada nadalenca, va tornar en la nit dels dilluns, on va ser la segona opció.

Els nous personatges

Fernando Tejero serà Jota-Jota

Un jove de trentes anys, fill de mare fadrina, que sempre li va assegurar que son pare era un famós boxejador. Eixa dada li va fer pensar que comptava amb la genètica per a destacar en eixe esport, fins que els colps encaixats i el nombre de derrotes (el mateix que de combats), li va fer desistir.

Sa mare, abans de morir, li va explicar qui era el seu verdader progenitor i apareix en la vida dels Gaytán per a conéixer la seua nova família. El germà “bastard” d'Ulisses es presenta al Centre de Salut preguntant pel doctor Gaytán, esperant trobar al seu “pare”. La seua sorpresa és major quan en compte de trobar son pare, aconseguix al seu germà.

Lolita será Dolores

La mare de Rai és una dona orgullosa de les seues arrels i sempre intenta mantindre unida a la seua família. Per a ella, el respecte i les tradicions són molt importants. Intentarà ajudar el seu fill en la lluita pel control del barri que té amb el tio Braulio.

Alba Flores serà Arabia

És la germana menuda de Rai, qui es donarà a conéixer el dia de la seua boda.

Toni Cantó serà el Padre Jesús

El Padre Jesús Muñoz Olaizola té quaranta anys i un atractiu físic innegable. Es va educar en col·legis religiosos fins que va decidir ingressar en el Seminari. De fort caràcter, té dots de lideratge que li porten a ser un gran manipulador. Darrere d'un periple per Sud-amèrica, li han desterrat a Pingarrón, que és el més paregut a l'infern: un lloc perdut per a la causa catòlica. Així ve amb la idea de posar de cap per avall el barri. Estela troba en ell la forma del seu sabata.

María Ruiz serà Leonor

Impetuosa, divertida, culta i imprevisible. Ha passat els cinc últims anys de la seua vida recorrent el món. Neboda de Leguineche, serà la rival de Reyes en la conquista de Ulises. Va estudiar Història de l'Art i es va especialitzar en Arqueologia, per vocació. En el seu interior habita una heroïna romàntica. Com ella està conscient d'esta característica, ho sap explotar.

Mario Pardo serà tio Braulio

Braulio Salazar és el tio patern de Rai. Home dur, de pocs paraules, de mirada intensa i de to amenaçador. Ve amb un objectiu clar: recuperar els negocis i el poder que en el seu dia va tindre el pare de Rai.

“Javivi” será Manolo

Manolo solia ser un dels sequaços de tio Braulio. Però quan el seu cap va ser empresonat, va encaminar el seu futur professional al món de l'electricitat. Ara que ha tornat el seu mentor, abandona el mono i el llapis en l'orella pel trage negre i la pistola.


No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele