lunes, 14 de abril de 2008

CUATRO PREPRAR UN NOU MAGAZIN DE VESPRADA

Cuatro es troba immersa des de fa mesos en la preproducció d'un nou magacín diari que vindrà a cobrir el buit deixat pel tancament definitiu de "Channel nº 4", el passat 22 de febrer.

Segons ha conegut la premsa especialitzada en televisió, Joaquín Prat Jr., fill del difunt popular presentador de ràdio i televisió dels 70 i 80, es perfila com a ferm candidat a conduir les vesprades de la cadena.

Cuatro i la productora de l'espai, Notro TV ("Nada x aquí", "Brainiac"), s'haurien decantat per ell després d'un exhaustiu càsting de presentadors.

La cadena també utilitzava el nom de Eduardo Aldán ("Tienes talento") com a conductor del seu nou magacín vespertí encara que, ara com ara, el candidat que compta amb més paperetes és Prat.

El presentador col·labora actualment en "El octavo mandamiento", l'espai de zapping presentat per Javier Cárdenas en Localia.

A més, Prat també participa en els programes de ràdio "Hoy por Hoy" (Cadena Ser) i "Atrévete" (Cadena Dial). En este últim, s'encarrega de la secció de televisió, comentant les audiències, novetats televisives, canvis de programació i la resta d'assumptes relacionats amb la xicoteta pantalla.

Cuatro aposta per professionals de "la casa"

Amb la més que probable incorporació de Joaquín Prat Jr. a Cuatro, la cadena torna a confiar la conducció d'un programa a un professional de "la casa", lligat al grup Pressa, com ja va fer amb Pablo Motos (M-80) e Iñaki Gabilondo (Cadena Ser), i amb experiència radiofònica, com és també el cas de Concha García Campoy ("Las mañanas de Cuatro"), que procedia de Punto Radio.

Cuatro vol a "la xica" de Wyoming com a presentadora

Com a acompanyant femení de Joaquín Prat Jr. En les noves vesprades de Cuatro, el nom que sona amb més força és el de Beatriz Montañez, una de les copresentadores de "El Intermedio" de Wyoming en laSexta.

Segons pareix, l'emissora veu en Montañez un valor emergent i li hauria llançat una oferta, encara que es desconeix si la col·laboradora de "El Intermedio" decidirà donar el bot a Cuatro o preferirà romandre en laSexta.

Beatriz Montañez va nàixer en Ciudad Real en 1977. És Llicenciada en Mitjans de Comunicació per la Universitat de Califòrnia, Estats Units.

Abans de treballar per a "El Intermedio", ha treballat com a reportera, redactora i presentadora en diversos programes de televisió i ràdio. També té experiència com a dobladora i traductora de guions de pel·lícules a Los Angeles.

Trajectòria de Notro Televisión

Notro TV ha produït fonamentalment programes per a Cuatro (las series "Cuestión de sexo" i "Los simuladores", i els espais "Nada x Aquí" i "Brainiac").

La productora de José María Irisarri s'ha estrenat recentment en TVE amb la sèrie "Plan América", i també firma per a Antena 3 la comèdia "La familia Mata" i la pròxima versió espanyola de "Doc Martín", així com diversos formats per a la TDT.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele