jueves, 24 de abril de 2008

ALEX BARAHONA S'INCORPORA A "SIN TETAS NO HAY PARAISO" EN LA SEGONA TEMPORADA

L'actor Álex Barahona ("Los Serrano", "Aída", etc.) se suma al repartiment de la segona temporada de sèrie de Telecinco “Sin tetas no hay paraíso”, informa la cadena en una nota, que també confirma la incorporació de Sergio Mur.

Un agent de policia ambiciós, arriscat i impulsiu -Álex Soria (Sergio Mur)- i un generós i com cal estudiant d'Interpretació que intentarà conquistar el cor de Cris -Alberto (Álex Barahona)-, són dos nous personatges que s'incorporen a la segona temporada de “Sin tetas no hay paraíso”.

Ambdós passen a formar part de l'elenc de la sèrie, encapçalament per Miguel Ángel Silvestre, Amaia Salamanca i María Castro junt amb Armando del Río, Xenia Tostado, Iris Lezcano, Thaïs Blume, Fernando Guillén Cuervo, Cuca Escribano i Leandro Rivera, entre altres intèrprets.

En la seua primera temporada, “Sin tetas no hay paraíso” va acumular una mitjana de 3.933.000 espectadors i un 22,9% de share, convertint-se en la millor estrena de de la temporada, que a més ha generat tot un fenomen fan.

Alberto (Álex Barahona), un estudiant tímid que seduirà a Cris

Espontani, vital i observador: estos són els atributs que definixen a Alberto, un jove que entrarà en la vida de Cris després de coincidir amb ella en l'Escola d'Interpretació.

Des del primer moment, Alberto se sentirà atret per la seua companya de classe i a poc a poc s'anirà enamorant d'ella. El jove es veurà en un encreuament quan descobrisca els secrets que amaga Cris.

L'actor madrileny Álex Barahona ha intervingut en les sèries de Telecinco “Los Serrano” i “Aída”, així com en “Planta 25” i “La dársena de Poniente”. També ha participat en el curtmetratge “Conjuntos disjuntos” y en diversos espots publicitaris.

Álex Soria (Sergio Mur), un ambiciós policia a les ordes de Torres

Tras llicenciar-se en l'Acadèmia de Policía, Álex Soria va desenrotllar el seu treball com a agent en el Departament de Delictes Econòmics, on passava les hores en una oficina fent un treball extremadament burocràtic. No obstant això, els seus desitjos de ser un policia d'acció es veuran complits quan rep l'oportunitat d'incorporar-se a la Unitat d'Estupefaents que capitaneja el Inspector Torres.

La seua ambició, inexperiència i iniciativa pròpia li portaran a enfrontar-se amb els seus companys i a posar en perill en més d'una ocasió a la resta de l'equip. Tot i que encara li queda molt per aprendre, l'agent Sòria farà tot el que este en les seues mans per a sorprendre els seus superiors i forjar-se una bona reputació com a policia.

Físicament, el seu aspecte deixat el convertix en l'exemple perfecte de policia rebel i en l'antítesi del seu superior, Diego Torres. En el terreny personal, Álex Soria és un jove a qui no li agraden els compromisos, per la qual cosa mai hi ha tingut una relació estable.

L'actor Sergio Mur ha participat en les sèries de televisió “El Comisario”, “Un paso adelante”, “20 tantos” y “SMS, sin miedo a soñar” i en el programa infantil “Los Lunnis”. S'ha pujat als escenaris per a forma part de les obres “Closer”, “Los mejores sketches de Monty Python’s fly”, “Moliere x 2”, “El Madrid de los literatos” i “Decir sí”. A més, ha intervingut en la coproducció argentino-española “Interior (noche)” y en els curtmetratges “Mendigares” y “El Grito de Munch”.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele