viernes, 11 de abril de 2008

LES SERIES MES EMBLEMATIQUES ARA EN ANTENA.NEOX

Antena.Neox, el canal de la Televisió Digital Terrestre del Grup Antena 3, posa en marxa, a partir de dilluns que ve 14 d'abril, una nova franja que oferirà els capítols d'estrena de les millors sèries d'Antena 3 amb una setmana de diferència respecte a la seua emissió en analògic.

Les sèries, de dilluns a divendres, a les 19:30 hores

De dilluns a divendres, a partir de les 19:30 hores, dins del nou contenidor 'Sèries de hui', que albergarà les millors ficcions del Grup Antena 3, els dilluns serà el dia en què els seguidors de "El internado" podran veure les noves aventures de Laguna Negra.

Els dimarts serà el torn del peculiar grup de Arroyo Pingarrón en "El síndrome de Ulises". Els dimecres arriben les peripècies de la família més absurda de la televisió: "La familia Mata", mientras que els dijous estarà dedicat als policies més desastres de la xicoteta pantalla: "Los hombres de Paco".

Una nova oportunitat per a veure les sèries

Amb esta nova franja, Neox ofrecerá als seguidors d'estes sèries una segona oportunitat per a seguir els capítols d'estrena en horari de vesprada. Junt amb estes produccions, el canal oferirà els divendres la primera temporada de 'Física o química'.

Dilluns: 'El internado'
Martes: 'El síndrome de Ulises'
Miércoles: 'La familia Mata'
Jueves: 'Los hombres de Paco'
Viernes: 'Física o Química'

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele