lunes, 21 de abril de 2008

TVE PREPARA UN NOU SERIAL DIARI

TVE substituirà en els pròxims mesos el culebron llatí "Marina" per un nou serial diari espanyol, "El porvenir es largo", que s'oferirà a continuació de "Amar en tiempos revueltos", segons informa la premsa.

"El porvenir es largo" conta les vides d'un grup de persones unides per una mateixa tragèdia: l'edifici de vivendes on residien s'afona en unes circumstàncies no massa clares. Va haver-hi diversos morts i alguns veïns van resultar ferits.

La sèrie, que ja ha començat a rodar-se, "arranca en el nou barri, El Porvenir, on es traslladen els afectats: alguns ja han arribat, altres s'instal·len i muntaran els seus negocis...", apunta David Martínez, director de ficció de la cadena pública, que destaca el "to realista i social" de la sèrie, que produïx On TV ("El síndrome de Ulises", Antena 3), la filial audiovisual del grup Zeta.

TVE aposta per una sèrie espanyola per a les seues vesprades després de l'èxit aconseguit amb "Amar en tiempos revueltos" (Diagonal TV, Endemol), líder en la sobretaula amb una mitjana pròxima al 20%

Silvia Marsó encapçala el repartiment

Silvia Marsó, que torna a televisió després del seu pas per "Ana y los 7" (TVE), encarna a Sandra, una dona que perd a una de les seues filles en el desastre. El seu marit, Pedro, paper que interpreta Manuel Regueiro, queda en cadira de rodes. A Marsó l'acompanya un ampli repartiment format per una trentena de personatges, en el que es troben, entre altres, Verónica Jiménez, Santiago Meléndez, Laura Cepeda, África Gozalbes i Sergio Otegui.

Les històries personals, organitzades en distintes trames, serviran per a reflectir "assumptes i conflictes actuals", com "el culte als diners, l'homofobia, la violència domèstica, l'avortament, la drogoaddicció, la violència juvenil o la xenofòbia", assenyala Martínez.

De l'estil de "Coronation Street" i "El cor de la ciutat"

"El porvenir es largo" s'acosta, segons el directiu, a "Coronation street" (ITV) i "El cor de la ciutat" (TV-3), dos sèries de llarga duració, sobretot la primera, que va començar a captivar els britànics en els anys seixanta. La ficció de la cadena autonòmica, l'escenari de la qual se situa en el barceloní barri de San Andreu, porta quasi huit anys en antena.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele