martes, 15 de abril de 2008

TELECINCO COMENÇA ELS CASTINGS D'UNA NOVA EDICIO DE "TU SI QUE VALES"

Telecinco reprén des d'esta mateixa setmana els càstings d'una nova edició de 'Tú sí que vales', que serà ja la quinta. La cadena ha pres esta decisió després dels discrets registres collit per la seua nova oferta de divendres.

Ni 'Réplica' (13,8%) ni 'Escenas de matrimonio' (14%) han aconseguit bones audiències en el prime estafe del divendres les dos últimes setmanes. D'esta manera, la cadena recupera un dels seus formats més eficaços dels últims mesos, encara que ho farà amb novetats.

I és que ni Noemí Galera ni Ángel Llàcer repetiran en el jurat de 'Tú sí que vales', a causa dels seus compromisos com jurat i director de l'Acadèmia de 'Operación triunfo' respectivament. Sí es mantindran Els Morancos, als que s'uniran dos rostres encara per decidir.

Els càstings d'esta setmana
Dijous 17
Barcelona: 12:00 Hotel NH Podium
Sevilla: 12:00 Hotel NH Diapol

Divendres 18
València: 12:00 Hotel NH Center
Madrid: 10:00 Hotel Confortel Pío XII

'Tú sí que vales', abierto a tot tipus de talents
Com de costum, 'Tú sí que vales' está obert a tot tipus de talents per a la seua quinta edició: cantar, ballar, fer la figuereta a beure aigua pel nas... qualsevol cosa que faces bé i et faça sentir únic.

Els guanyadors de la quarta edició
Els jóvens músics Tony i Daniel se van alçar amb el premi de 30.000 euros en la final d'esta quarta edició de 'Tú si que vales'.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele