lunes, 14 de abril de 2008

MES DE 14.000 TELEFONADES PER A PARTICIPAR EN "FAMA SCHOOL"

La productora de televisió Zeppelin es troba en estos moments ultimant la selecció dels concursants que entraran en la versió Junior de 'Fama, ¡a bailar!'. El programa que es mantindrà en emissió durant quatre setmanes utilitzarà principalment l'escenari de les gales dominicals. La cadena espera estrenar l'espai a finals d'abril o primers de maig.

Segons ha conegut la premsa especialitzada en televisió, en tan sols unes setmanes Cuatro llançarà 'Fama School', una nova variació del reeixit format de ball amb concursants d'edats compreses entre els 11 i els 17 anys.

La versió Junior es limitarà a una gala setmanal en què els jóvens hauran de demostrar els seus dots per al ball a través de diferents coreografies. Igual que en 'Fama, ¡a bailar!', els nous concursants ballaran tan sols tres estils: funky, líric i street-dance. Per a això, el programa comptarà amb la col·laboració de Rafa Méndez, Marbelys Zamora i Sergio Alcover. La conducció de l'espai estarà també en mans de Paula Vázquez.

A diferència de la versió actual del reality i a causa de la primerenca edat dels participants, en 'Fama School' no hi hi haurà tancament ni els concursants estaran gravats les 24 hores del dia. De manera que el més probable és que 'Fama School' seguisca l'esquema d'un altre format d'estil semblant, ¡Mira quién baila!'. El programa mesclarà les posades en escena amb imatges dels assajos.

Un total de quatre seran les gales amb què comptarà 'Fama School'. Gales amb una duració aproximada de dos hores que seran emeses en horari de prime estafe, segons s'ha conegut.

La dinàmica d'esta variació està encara sense definir. La productora es troba en l'última fase del càsting pel que resulta impossible decidir l'estructura del format. Són dos les categories de 'Fama School', per un costat hi haurà ballarins individuals i, d'altra banda, grups. De manera que fins que estos no siguen seleccionats no es desvelarà el procés d'eliminació setmanal.

Reeixida convocatòria

Tan sols 9 dies després d'obrir les línies telefòniques per al càsting de l'edició infantil, la cadena i Zeppelin es van veure obligades a donar per finalitzada la convocatòria després d'haver superat les 14.000 telefonades.

La gran acceptació de 'Fama' en les sobretaules ha portat a Quatre a brindar als jóvens ballarins d'entre 11 i 17 anys l'oportunitat de demostrar els seus dots sobre la pista de ball en els tres estils que es practiquen en el programa.

'Fama School' comptarà amb tan sols 4 gales setmanals. Del seu èxit dependrà que la cadena torne a comptar amb este format l'any que ve. De moment, tant cadena com productora han descartat noves gales, a causa de l'ajustada agenda de Zeppelin. De fet, l'emissió de 'Fama School' coincidirà en graella amb els càstings de 'Supermodelo 2008', reality xou produït per la mateixa productora.

Tampoc estarà l'actual escola de ball, ja que les actuals instal·lacions del programa es destinaran a la versió mixta de 'Supermodelo 2008'.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele