jueves, 17 de abril de 2008

ESCENAS DE MATRIMONIO VA A PUBLICAR-SE EN COMIC

“Escenas de matrimonio”, la popular tira còmica que obri l'horario de Maxima audiència de Telecinco, bota al paper en la forma d'un còmic que Panini presentará amb motiu del Saló del Còmic de Barcelona.

Els conflictes de parella de Natalio i Paca, Marina i Roberto, i Sonia y Miguel apareixeran en forma de tom amb 48 pàgines en què vindran arreplegats alguns dels millors guions de la sèrie.

Els guions del còmic de “Escenas de matrimonio” correrán a càrrec de Albert Xiqués i els dibuixos seran de Paco Cavero. La majoria dels sketches s'adaptaran directament de la sèrie televisiva i ocuparan d'una a dos pàgines. El quadernet tindrà un preu de nou euros i es preveu que estiga a la venda a finals d'este mes.

Fins a la data estan confirmats tres números. El segon exemplar eixirà a la venda al juny i la tercera entrega per a setembre. En funció del resultat comercial de l'experiment, podria convertir-se en un experiment regular.

La idea d'adaptar una sèrie televisiva d'èxit al còmic no és nova. A França, es porta publicant des de fa algun temps el còmic de la versió gala de “Camera Café”.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele