jueves, 10 de abril de 2008

LA 1 ESTRENA ESTE DIVENDRES "YA TE VALE"

Este divendres en l'horari de Maxima audiència, La 1 de TVE estrena “Ya te vale”, un programa "desenfadat" en el que els xiquets són els protagonistes, informa la corporació en una nota.

De la mà de la veterana periodista Gemma Nierga, professional amb gran experiència en ràdio i televisió, el nou espai pretén donar a conéixer l'opinió de cinquanta xiquets de 6 a 11 anys sobre el món en què vivim.

A més, personatges del món de l'esport, la televisió o la música acudiran cada setmana al plató de “Ja et val” per a debatre amb els més menuts i respondre a les seues qüestions.

Nierga: "La televisió em dóna un poc de por"

En la presentació, celebrada hui a Barcelona, Gemma Nierga ha destacat que “Ya te vale” és el programa “ideal” per a ella. “Treballe amb un bon equip que sap molt de televisió i jo aporte la meua experiència en ràdio. El programa m'il·lusiona", ha explicat.

Encara que ha reconegut que la televisió li dóna “un poc de por”, hi ha assenyalat que “treballar amb xiquets és magnífic, em trobe molt a gust amb ells”, i ha recordat la seua experiència del debat de xiquets en ‘La Finestra'”.

“El dilluns vam haver de parar la gravació del programa perquè els xiquets feien riure. Els xiquets tenen opinió de tot i els agrada parlar de tots els temes encara que no sàpien, i s'expressen bé", ha destacat.

Pons: "La persona ideal per a este programa"

El director de TVE, Javier Pons, ha subratllat que "és un plaer retrobar-se amb Gemma Nierga, la persona ideal per a presentar este programa”. “El més important és que ella pot parlar amb els xiquets amb naturalitat, sap connectar amb els xiquets perquè té complicitat amb ells", ha destacat i ha afegit que “este és un programa ideal per a la televisió pública, en el que es pot parlar de qualsevol tema”.

La directora del programa, Amparo Solís, ha subratllat que "en tot moment es tracta els xiquets de manera respectuosa i es té atenció sempre que el que facen o diguen els xiquets no puga ser motiu de burla". "El programa és dinàmic, lleuger, espontani. Els xiquets han d'estar còmodes i mai falta un somriure"

Sergi Schaff, productor executiu de Atomis Media, ha destacat que és un programa familiar. “El programa no està fet per als xiquets si no perquè els xiquets ho vegen amb els seus pares perquè hi ha qüestions que es plantegen en el programa i que es poden debatre en família”.

Format de la BBC

“Ya te vale”, la nova aposta de La 1 per a l'horari de Maxima audiència dels divendres, està basat en “What Kids Really Think”, format original de la BBC adaptat per la productora Atomis Media, que es realitza en el Centre de Producció de TVE en Sant Cugat.

L'espai acollirà cada setmana a 50 xiquets de 6 a 11 anys procedents de tota Espanya, que contestaran a les qüestions que els plantejarà Gemma Nierga sobre els més diversos temes. En “Ya te vale” los xicotets parlaran de l'amor, la monarquia, la política, la família, els diners, el medi ambient, la por, els esports, el menjar…

Cada programa, els xiquets i xiquetes invitats seran diferents, per a oferir una mostra plural i àmplia dels escolars espanyols. Es tracta de xiquets procedents d'escoles públiques, privades i concertades.

Mercedes Milá, Estopa i Monserrat Caballé, en l'estrena

La presentadora dialogarà amb els xicotets en l'estudi i moderarà els debats que es plantegen entorn del tema triat cada setmana. En l'estrena, l'assumpte triat és la família.

El programa tindrà a més personatges invitats als que els xiquets podran realitzar les seues preguntes. La soprano Montserrat Caballé, el duo Estopa i la periodista Mercedes Milá estaran en l'estrena.

En cada programa es desvelarà també el resultat d'enquestes realitzades a xiquets de tot el país per TNS-Demoscopia sobre el tema de la setmana per a mostrar estadísticament la realitat del que pensen els xicotets protagonistes.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele