jueves, 10 de abril de 2008

PROHIBIXEN A LASEXTA RETRANSMETRE EL RECREATIVO-BARCELONA

El Jutjat de Primera Instància número 36 de Madrid ha atés les mesures cautelars sol·licitades per Audiovisual Sport (AVS) para que s'impedisca a laSexta emetre el partit de Lliga que ha anunciat per a este dissabte a las 22:00 hores entre el Recreatiu de Huelva i el Barcelona.

Segons va informar hui AVS en un comunicat, el jutge ha estimat íntegrament la seua petició contra el Reial Club Recreatiu de Huelva, "que pretenia i havia manifestat públicament la seua intenció de permetre l'entrada en el seu estadi de les càmeres de Mediapro-La Sexta, per a emetre, sense drets, el Recreatiu- Barça".

AVS afirma que la resolució judicial és executiva, perquè ja ha depositat la caució exigida", i en ella ordena al Permís que complisca el contracte de 22 de desembre del 2005, firmat entre el club i AVS, i "permeta només i exclusivament a AVS el seu accés a l'estadi per a realitzar la producció audiovisual del partit".

AVS recorda que la Lliga de Futbol Professional va fixar esta encontre per al dissabte a les deu de la nit, a pesar que l'horari que hi havia assenyalat AVS era el diumenge, a les 19.00.

"Arran d'esta actuació unilateral i arbitrària de la LFP, AVS, tal com ve fent durant tota la temporada en tant Mediapro seguisca sense complir les seues obligacions contractuals, ha oferit a tots els operadors nacionals de televisió en obert, inclosa La Sexta, la retransmissió del partit indicat, a fi de complir a les disposicions de la Llei 21/97 (d'emissió i retransmissió d'esdeveniments esportius)", conclou el comunicat.

La Sexta, a l'expectativa de conéixer el contingut de la interlocutòria

Per la seua banda, laSexta assegura "desconéixer el contingut de la interlocutòria", encara que no es mostra sorpresa per la situació, "ja que Audiovisual Sport porta impedint que emetem els partits de Lliga des de l'inici de la competició", assenyala una font oficial. De moment, la web de la cadena manté l'anunci de la retransmissió del Recreatiu- Barcelona per al prime estafe d'este dissabte.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele