lunes, 5 de mayo de 2008

"CUENTAME" OBTE UN PREMI INTERNACIONAL A NOVA YORK

"Cuéntame cómo pasó", la sèrie de L'1 protagonitzada per Imanol Arias i Ana Duato, ha sigut reconeguda per l'Associació de Cronistes d'Espectacles de Nova York com a Programa Cultural de l'Any. El jove actor Ricardo Gómez, que encarna el paper de Carlitos, el fill xicotet de la família Alcántara, ha sigut l'encarregat d'arreplegar este guardó.

La cerimònia d'entrega dels Premis ACE, instituïts fa 40 anys, es va celebrar este dissabte, 3 de maig, a la vesprada en el Teatre Natives de Queens (Nueva York), en una cerimònia a què van acudir diferents personalitats del món de l'espectacle i en la que es va rendir homenatge a la llegendària actriu mexicana Carmen Salinas i al comunicador de la televisió novaiorquesa Rafael Pineda.

L'Associació de Cronistes d'Espectacles de Nova York, coneguda a Llatinoamèrica i Espanya per les seues sigles ACE, és una institució sense fins de lucre fundada el 12 de desembre de 1967 per un grup de periodistes i corresponsals establits en eixa ciutat. La cerimònia dels Premis ACE, celebrada tots els anys sense interrupció des de 1969 a Nova York, és un dels honors més cobejats dels mitjans llatinoamericans, ja que este prestigiós premi celebra l'excel·lència dels artistes hispans en el cine, la televisió i els escenaris.

Una sèrie premiada
'Cuéntame cómo pasó', que va començar el seu camí en TVE el 13 de setembre del 2001, ha sigut distingida amb nombrosos premis: els TP de Oro, Fotogramas de Plata, Premios ATV i Ondas. També ha obtingut nombrosos guardons internacionals, com dos premis en l'International Golden Chest, finalista dels Premis Emmy, del Festival Internacional de Nova York, Montecarlo TV Festival i Seoul Drama Awards, entre altres. A més, va ser la gran triomfadora de l'última edició dels premis de l'Acadèmia de Televisió, amb 6 guardons.

La sèrie, produïda per l'empresa Ganga i que tindrà la seua dècima temporada en TVE, va concloure el passat mes de febrer la seua novena entrega, en la que es van complir els 150 capítols emesos. La producció compta amb un elenc d'actors encapçalament por Imanol Arias y Ana Duato, María Galiana, Pablo Rivero, Juan Echanove, Pere Ponce, Blanca Portillo i Lluvia Rojo, entre altres.

Des del primer capítol de la primera temporada, on es podia veure la família Alcántara davant del televisor celebrant la victòria de Massiel en el Festival d'Eurovisió de 1968, fins a la mort de Franco en l'última temporada, els espectadors de la sèrie han viscut amb la família Alcántara esdeveniments que han marcat la nostra història més recent.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele