miércoles, 14 de mayo de 2008

CUATRO RECUPERA "FRIENDS"

L'afonament de les vesprades de Quatre després del final de 'Fama, ¡a bailar!' s'ha cobrat una nova víctima. La cadena ha fulminat hui la sèrie 'Embrujadas', i recupera quatre capítols seguits de 'Friends' (de la quinta temporada). Esta decisió la presa uns dies abans de l'estrena de la sexta temporada de la sèrie en la cadena, que estava previst per a dimarts que ve.

Així, Cuatro contraprograma respecte a la seua programació anunciada amb tres dies d'antelació (el mínim marcat per la llei), i inclús amb la que va anunciar ahir mateix, on mantenia l'emissió de 'Embrujadas'.

La sèrie de les germanes Halliwell es va afonar ahir dilluns, marcant el seu mínim d'audiència amb el primer capítol, un 2,5% de share i 274.000 espectadors. El segon va anotar un 4,8% de quota de pantalla amb 445.000 fidels. Unes audiències molt per davall de la mitjana del canal, que va portar a Cuatro a ser superada per laSexta en la franja de tarde.

'Embrujadas' és la segona víctima de les vesprades de Quatre després del final de 'Fama'. La cadena ja va retirar les reposicions de 'Anatomía de Grey' tan sols una setmana després de la seua estrena.

El dilluns arranca 'Supermodelo 2008'
El pròxim dilluns 19 de maig Cuatro intentarà alçar l'audiència de les seues vesprades amb l'estrena de 'Supermodelo 2008'. Els càstings del programa finalitzen este divendres, i a partir del dilluns els xics i xiques triats ja conviuran en un nou centre de formació. La cadena espera que la rutina de les classes diàries i la convivència dels finalistes eleve l'audiència del reality, l'acollida de la qual és per ara discreta.

Quatre també té pendent l'estrena d'un nou magacín de tarde presentat per Raquel Sánchez Silva i Joaquín Prat Jr. i produït per Notro TV.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele