jueves, 22 de mayo de 2008

RETIREN "CELEBRITIES" A LA SEXTA


Adéu precipitat a la primera incursió de laSexta en el gènere de la crònica social. La cadena retira de la seua graella “Celebrities”, el programa de cor presentat per la top model i debutant Martina Klein.

“Celebrities”, que es va despedir definitivament este passat dissabte, no ha comptat amb el favor de l'audiència a pesar dels intents de laSexta perquè així fora. Estrenat el passat 23 de març, l'espai va canviar sense èxit el seu dia i hora d'emissió -sempre en caps de setmana- fins en tres ocasions.

El programa “ha complit amb les expectatives de contingut però no d'audiència”.

Així, en estos quasi dos mesos d'emissió -primer en el prime estafe dominical i posteriorment en les vesprades del dissabte i diumenge-, “Celebrities” ha collit una discreta quota mitjana del 3.7% amb 318.000 incondicionals.

“Celebrities”, que suposava el debut de Martina Klein com a presentadora, pretenia ser un programa de cor “diferent dels que els que s'emeten habitualment a Espanya”, segons els seus responsables.

Així, al més pur estil de “España Directo”, Klein coordinava un equip de corresponsals destacats en les capitals mundials de la fama: Londres, París, Los Angeles i Nova York, que informaven dels esdeveniments que marquen la vida dels famosos.

Un "programa de cor diferent"

"Celebrities"`pretendía arreplegar els esdeveniments més destacats de la crònica social i dels seus protagonistes, famosos internacionals i alguns nacionals. La ‘topmodel' Martina Klein, que debutava en televisió, conduïa l'espai.

"’Celebrities’ arreplega notícies sobre els grans personatges internacionals que són reconeguts per la seua important trajectòria professional", va destacar en la seua presentació la directora de Programes de LaSexta, Esperanza Martín.

Per la seua banda, la productora executiva de Globomedia, Begoña Puig, va recordar que no es tracta d'un programa més de famosos com els que s'emeten habitualment a Espanya, “perquè nosaltres no fem cor”, ha insistit.

Puig va assegurar que "des que vam fer ‘¡Qué me dices!” els espais d'este tipus han canviat molt. Ara pretenem fer el mateix que vam fer llavors, reinventar els programes del cor", ha dit, "però sense furgar i entrar en la vida privada dels famosos".

Martina Klein esperava molt d'este programa

Martina Klein es posava per primera vegada davant de les càmeres amb "Celebrities", encara que ja va treballar fa uns mesos amb laSexta per al programa "Planeta Finito". "Ens va agradar molt com ho va fer llavors i pensem que podria ser la persona idònia per a ‘Celebrities’", va dir Puig.

"És el meu primer treball en televisió i per a mi és una gran responsabilitat donar la cara per un programa de què l'equip espera molt i jo també”, ha assegurat la model, qui desitja “que el públic recupere el gust pels famosos que són reconeguts per la seua carrera professional".

Corresponsals a Londres, París, Los Angeles i Nova York

Martina Klein coordinava un equip de corresponsals del programa destacats en les capitals mundials de la fama: Londres, París, Los Angeles i Nova York, que informaven dels esdeveniments que marquen la vida dels famosos.

El format és un magacín que inclou també reportatges i entrevistes per a arreplegar estrenes de cine, festes, gales benèfiques, entregues de premis…Tot el que mostre el ‘lifestyle' –forma de vida- de les estreles més rutilants de la crònica social mundial com Madonna, Nicole Kidman, Javier Bardem, David Beckham, Tom Cruise o Michelle Pfeiffer, entre altres.

A més, el programa comptarà amb seccions com “La semana americana”, “Realidad o ficción” i “Cuenta atrás” en les que es farà un repàs de les dades més curioses de la setmana o de les portades de les publicacions internacionals.

El glamour de "Celebrities" estarà representat en el decorat

El decorat de “Celebrities” va ser especialment dissenyat per a intentar transmetre el glamour del programa. Les lames lluminoses que rodejaven el plató simulaven els edificis d'una gran ciutat.

L'escenari de les vides dels famosos eren objecte del programa (Londres, París, Los Angeles, Nova York), mentres que els perfils d'acer i el material brillant del sòl (arlequí) generaven múltiples reflexos.

Per la seua banda, tres pantalles gegants rodejaven la taula de disseny clàssic que mesclava l'acer amb l'alabastre i que ocupava el centre de l'escenari.

Klein, una model de llarga trajectòria

Martina treballa com a model des de 1992. L'any 2000 va ser triada Model de l'Any en Cibeles (Madrid) i en el 2001 Dona de l'Any per la revista GQ.

Els lectors de Hola la van triar, també llavors, “La dona més atractiva”. Ha treballat per a les revistes de moda més prestigioses i per als dominicals amb major tirada del país.

Les passarel·les més importants del món han disfrutat de la seua presència i firmes espanyoles i internacionals han comptat amb ella per a lluir els seus models, sent fotografiada pels professionals del sector amb més renom.

A més de dedicar-se a la moda, la model ha fet incursions en altres àmbits professionals com la televisió o el periodisme: ha sigut columnista d'El Periòdic de Catalunya i actualment col·labora amb la revista Marie Claire Espanya com a redactora mensual i amb el periòdic La Vanguardia com a redactora setmanal. També ha participat com a tertuliana en Cuatro.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele