martes, 20 de mayo de 2008

CUATRO COMPRA UN DOCUMENTAL SOBRE JOSEF FRITZL

Cuatro ha adquirit els drets de 'Secrets of the Cellar' ("Los secretos de la bodega"), un documental de Channel Four sobre el cas del “Monstruo de Amstetten” que la cadena britànica estrenarà el pròxim 21 de maig, i que Cuatro ofrecerá en exclusiva “molt prompte”, anuncia una nota de l'emissora de Sogecable.

El documental arreplega entrevistes al Cap de Policia que porta el cas, als seus vogats i als veïns més pròxims. Ells relaten que mentres els jardins del veïnat són oberts i accessibles, el de la família Fritzl estaba ocult per grans arbres. Alguns d'ells inclús desvelen davant de les càmeres les raons que expliquen com Josef Fritzl va poder mantindre en secret el que passava en el seu soterrani.

També hi ha declaracions d'un psicòleg criminalista, d'un sacerdot local i de l'home que va acompanyar al 'monstruo de Amstetten' en els seus viatges a Tailàndia i que mai havia parlat fins ara. Ell mostrarà les imatges gravades durant estes vacacions.

La família encara no ha parlat, però ningú dubta que prompte o tard ho faran. I este és un dels objectius que perseguix 'Secrets of the Cellar'. L'extraordinària rapidesa amb què treballa l'equip d'investigació fa que a hores d'ara, el reportatge no estiga tancat, a l'espera sempre de les últimes notícies.

Fa menys d'un mes, el món sencer es va estremir al conéixer l'esglaiadora història de Josef Fritzl, un austríac que va segrestar la seua filla durant 24 anys en el soterrani de sa casa, i amb la que va tindre set fills fruit dels seus continus abusos sexuals.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele