martes, 6 de mayo de 2008

TELECINCO EMET EL MADRID - BARÇA

Telecinco emetrà este dimecres a les 22:00 hores, el partit de Lliga entre el Real Madrid i el Barcelona. La dita retransmissió serà, segons informa la cadena, en exclusiva i no compartida amb cap altre operador.

J. J. Santos, subdirector d'Informatius Telecinco, realitzarà la retransmissió des de l'Estadi Santiago Bernabéu, acompanyat per un equip de comentaristes encara no confirmats.

Després de l'eliminació del Barça en la semifinal de la Lliga de Campions dimarts passat 29 d'abril, els blaugranes buscaran donar una alegria enguany a la seua afició, mentres que els "blancs" tindran com a objectiu apuntalar el seu lideratge en la Lliga, del que ja és campió des del passat cap de setmana.

És el punt final a una temporada de Lliga marcada per la denominada "guerra del futbol" i la tercer encontre que la cadena retransmetrà esta temporada en exclusiva, a més d'altres partits que va oferir al mateix temps que laSexta i les autonòmiques.

En teoria, un dels dos derbi Barça - Madrid de Lliga ha d'oferir-se en obert. Darrere d'emetre's en pagament per visió el partit d'anada, este partit hauria d'haver-se emés en laSexta. laSexta posseïa a més un acord amb les autonòmiques per a emetre en exclusiva el partit com ja va fer la temporada passada.

No obstant això, Audiovisual Sport, com ja va realitzar en jornades anteriors, ha venut a Telecinco els drets del partit que serà considerat com de "interés general" de la jornada. La cadena de Mediapro encara no ha especificat què trobe oferirà en la dita jornada.

Amb la Lliga a punt d'acabar este serà previsiblement l'últim enfrontament de la "guerra del futbol", que no ha parat al llarg de l'any. A partir de la pròxima temporada, Mediapro passarà a tindre els drets del Real Madrid i Barcelona i ens situarem en un escenari diferent.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele