martes, 13 de mayo de 2008

DEMA ACONSEGUIXEN 100.000€ EN "EL JUEGO DE TU VIDA"


La sinceritat, la fermesa, la claredat d'idees i la temprança en els instants més tensos exposats per Mario Ángel Aróstegui, un amant del món del motor, li han portat a superar amb un rotund èxit el repte proposat per “El juego de tu vida".

El concursant ha respost amb la veritat i només la veritat a les 21 preguntes formulades per Emma García y ha aconseguit per primera vegada els 100.000 euros del premi màxim del concurs en la seua curta història en Telecinco, segons informa la cadena en una nota.

Este intens exercici de sinceritat protagonitzat pel participant establit en la localitat madrilenya de Móstoles serà emés per la cadena demà, a partir de les 00:00 hores, darrere d'una nova entrega de “Hospital Central”.

100.000 euros a canvi de 21 respostes sinceres

Seran 21 preguntes sobre diversos aspectes de la vida de Mario Ángel Aróstegui, un madrileny de 36 anys apassionat del món del motor, que actualment treballa en un taller de cristalleria de l'automòbil darrere d'haver cursat estudis d'automoció.

Les peculiaritats del seu treball, esdeveniments curiosos de la seua passat o la relació que manté amb la seua parella seran alguns dels temes que abordaran les qüestions que, dividides en sis nivells de dificultat, haurà d'afrontar el participant per a alçar-se com a guanyador dels 100.000 euros del premi màxim del concurs de Telecinco.

El millor amic i la cosina de Mario, testimonis del seu “examen” vital

Mario Ángel Aróstegui comptarà amb el suport anímic i estratègic del seu millor amic i de la seua cosina que presenciaran les efímeres però fermes respostes que el concursant oferirà en solitari assentat en el centre del plató de “El juego de tu vida” i exerciran un important paper en el transcurs de la seua participació: a través d'un polsador que únicament podran accionar ells dos podran evitar en una ocasió que Mario conteste a una de les preguntes que Emma García li plantejarà.

“El juego de tu vida”, primera opció del batega night

El grau de sinceritat exposat pels protagonistes de “El juego de tu vida” en les seues sis primeres emissions ha conquistat l'atenció de 1.777.000 espectadors i un 21,5% de quota de pantalla, registre que ha situat al programa de Telecinco com a líder de la seua franja d'emissió amb un avantatge de 810.000 espectadors i quasi 10 punts sobre Antena 3 (967.000 i 11,7%) i 331.000 seguidors i 5 punts sobre TVE 1 (1.446.000 i 17,5%), segons dades facilitades per Telecinco.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele