miércoles, 14 de mayo de 2008

LA SEXTA ESTRENA EL NOU "CAIGA QUIEN CAIGA"


Tot llest per a la tornada del nou 'Caiga quien caiga' que en la seua tercera etapa estrena presentadors i cadena. laSexta estrena este dimecres a les 22:00 hores el nou 'CQC', que estarà presentat per Frank Blanco, Toni Garrido i Juanra Bonet, segons ha conegut la premsa.

L'actual presentador de "Anda Ya" en Los 40 Principales serà el rostre principal del programa, acompanyat en la taula per l'ex-cqc i actual conductor de "Asuntos propios" en Radio Nacional d'Espanya, Toni Garrido, i Juanra Bonet, que Roman de l'anterior etapa en Telecinco.

La nova edició de CQC comptarà amb nous "reporters de negre": Esti, Miguel Martín i l'inseparable duo Niño i Fox (Daniel Niño i David Ibáñez, respectivament). Seran els nous fitxatges que s'encarregaran de realitzar una peculiar mirada de l'actualitat. Juanra continuarà al capdavant dels seus particulars reportatges polítics i d'actualitat, i Maldo tornarà per a desplegar les seues millors armes amb l'actualitat a peu de carrer.

Esti (Estíbaliz Gabilondo) serà la primera dona "que es vista de negre" i Niño i Fox (Daniel Niño i David Ibáñez), duo còmic que actualment col·labora en el programa de ràdio No som ningú de M80, formaran una parella inseparable de reporters. Junt amb ells, Miguel Martín s'estrenarà també en CQC, després de la seua experiència com a reporter de Localia televisió.

Frank Blanco

Frank Blanco, actual presentador de l'espai "Anda Ya" de Los 40 Principales és un dels presentadors més coneguts de l'emissora de música. En televisió ha conduït, entre altres programes, els espais diaris de 'Los 40 Principales' en Canal+ i Digital+, '40 Pop' i 'Del 40 al 1' en Canal+ i Cuatro.

Toni Garrido

Toni Garrido és periodista i actualment dirigix i conduïx el programa de ràdio "Asuntos propios" en les vesprades de Ràdio Nacional d'Espanya. En televisió ha presentat els programes 'Alcalá Club' (Telemadrid), 'Mundo Mundial' i 'A rebufo' (Vía Digital) i ha sigut col·laborador del programa 'Madrid directo' (Telemadrid), entre altres espais. En ràdio va treballar també en "Gran Vía" de la Cadena SER.

Juanra Bonet

Juan Ramón Bonet va fitxar l'any 2005 com a reporter de 'Caiga Quien Caiga' en Telecinco. Abans havia treballat en espais de TV3 com 'Qui corre, vola', 'Jet Lag' i en TVE en 'No te cortes'. També ha aparegut en xicotets papers en sèries de televisió com 'Hospital Central' i 'Siete vidas' en Telecinco i en 'El cor de la ciutat' en TV3. Com a col·laborador, ha participat en 'Fes-t'ho mirar', 'El Rayo' (con Inma del Moral en Antena 3) i 'Las 1000 y una'. En la ràdio va presentar una secció diària en el programa 'El buscaraons' de la Cadena SER.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele